top of page
  • LILI

Quarantine Valentine's Day: Ρομαντικό ραντεβού μόνο για δύο.

Έγινε ενημέρωση: 10 Φεβ 2021

Για πολλά ζευγάρια η καραντίνα έχει αποτελέσει καθοριστικό σημείο της σχέσης καθώς ήταν πολλά τα συνεχόμενα 24ωρα που πέρασαν μαζί. Όσοι άντεξαν ή το προσπαθούν σας προτείνουμε να περάσετε τρυφερές στιγμές που θα δώσουν διαφορετικό νόημα την ημέρα των ερωτευμένων.

Σίγουρα ένα ρομαντικό γεύμα δεν σημαίνει να έχετε κεριά, μπαλόνια με καρδιές κλπ. Αν και μπορεί να είναι και αυτό! Μπορούν και με άλλο τρόπο να αναθερμανθούν οι σχέσεις.


Valentine's breakfast.

Γιορτάστε από το πρωί την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Ξεκινήστε με ένα πλούσιο πρωινό στο κρεβάτι. Σίγουρα είναι ένα γλυκό ξεκίνημα που θα εκτιμηθεί από τον/την σύντροφό σου. Άσε τη φαντασία και τον έρωτα σου για το ταίρι σου μεγαλουργήσουν. Συνόδευσε το με μία ερωτική εξομολόγηση ή ένα γράμμα που θα περιγράφει τα συναισθήματα σου.









Ρομαντικό πικνίκ.

Προετοιμάστε μερικούς γευστικούς μεζέδες, πάρτε ένα καλό κρασί και βάλτε όλα σε ένα καλαθάκι. Είστε έτοιμοι για ένα ρομαντικό πικνίκ στην φύση. Θα σας προτείναμε να μην πάρετε μαζί σας κινητά, tablet ή ότι άλλο έχει να κάνει με τεχνολογία ώστε να αφιερώσετε όλο τον χρόνο σας ο ένας στον άλλο.


Delivery από το αγαπημένο σας εστιατόριο μαζί με κρασί.

Αν έχεις όρεξη να φας και δεν είσαι σε mood να μπεις στην κουζίνα. Η λύση είναι μία να παραγγείλετε από το αγαπημένο σας μαγαζί μεξικάνικο, ιταλικό ή ότι άλλο σας αρέσει και να το συνοδέψετε με ένα ωραιότατο μπουκάλι κρασί. Και το καλύτερο δεν θα χρειαστεί να πλύνετε μετά τα πιάτα.



Valentine movie night.

Για αρχή καθίστε αγκαλιά στο σαλόνι σας! Επιλέξτε μία από τις αγαπημένες σας ρομαντικές ταινίες η οποία είναι συμβολική για εσάς και θα σας ξυπνήσει αναμνήσεις από την διάρκεια της σχέσης σας. Σίγουρα αυτό θα σας φέρει πιο κοντά και θα σας χαρίσει περισσότερες τρυφερές στιγμές.


Romantic spa μόνο για δύο.

Όλες έχουμε τις μάσκες μας, τα αρωματικά κεριά μας και τα αιθέρια έλαια όπου τα χρησιμοποιούμε είτε στην skin routine είτε στον ελεύθερο χρόνο μας. Τώρα ήρθε η ώρα να βάλετε και τον σύντροφο σας στο παιχνίδι την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Αυτή η διαδικασία θα σας χαλαρώσει, θα σας φέρει πιο κοντά και ξέρετε τι ακολουθεί μετά από ένα αφρόλουτρο για δύο.













Διαβάστε περισσότερα:




22 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Comments


bottom of page