top of page
  • Εικόνα συγγραφέαNineta

Γάμος την εποχή του Covid

Έγινε ενημέρωση: 19 Απρ 2021




Αναρωτιέστε τι θα γίνει με τους γάμους φέτος; Ψάχνετε απάντηση στο πως να κάνετε το γάμο στο κορονοϊό ή σκέφτεσαι πως να αναβάλλεις το γάμο σου; Είμαστε εδώ για όλες τις νύφες στην εποχή του κορονοϊού που βρίσκονται σε αδιέξοδο!

Αν προσπαθείτε να οργανώσετε τον γάμο σας αυτή την περίοδο αυτό το άρθρο σας αφορά . Η πανδημία του κορονοϊου και τα lockdown τόσο του περασμένου Μαρτίου όσο και του Νοεμβρίου έχει κάνει πολλά ζευγάρια που θέλουν να παντρευτούν να περιμένουν να δουν πότε τελικά θα κάνουν τον γάμο τους... Όπως όλα δείχνουν, το 2021 - και ιδιαίτερα την άνοιξη - θα επικρατεί «μποτιλιάρισμα» από ζευγάρια στους ιερούς ναούς καθώς οι περισσότεροι απ’ όσους είχαν αναβάλει λόγω των περιοριστικών μέτρων τους όρκους αιώνιας αγάπης έσπευσαν να κλείσουν ημερομηνία και να προγραμματίσουν τον γάμο τους, με την ελπίδα να πάνε όλα καλά. «Υπάρχουν γάμοι που αναβλήθηκαν και τρεις φορές. Ένα ζευγάρι που ο γάμος θα γινόταν στις 26 Σεπτεμβρίου άλλαξε αρχικά την ημερομηνία για το Μάιο του 2021».Αρχικά να απαντήσουμε πως είναι τρομερά ανεύθυνο να απαντήσουμε στο πότε είναι η κατάλληλη ημερομηνία, μιας και πλέον δεν υπάρχει το πότε αλλά το πώς ?

Ξεκινάμε από την λίστα των καλεσμένων . Το πιο σημαντικό είναι σε αυτή την τόσο ιδιαίτερη στιγμή να έχετε δίπλα σας αυτά τα άτομα που δεν μπορείτε να σκεφτείτε ότι θα λείπουν από το πλάι σας οποιαδήποτε στιγμή, πόσο μάλλον στον γάμο σας . Το σημαντικό είναι να καταλάβετε ότι ο γάμος γίνεται για να χαρεί το ζευγάρι και όχι τόσο οι συγγενείς. Σκεφτείτε το απλά . Στα γενέθλια σας ποιους θα καλούσατε και γιατί ? Το σκεφτήκατε ? Ε τότε βρήκατε και την λύση. Αν σας φαίνεται τόσο δύσκολο το να διαλέξετε, έχουμε να σας προτείνουμε μια άλλη ιδέα. Να σπάσετε τον γάμο σε δυο τμήματα. Δηλαδή να κάνετε την τελετή και ένα πάρτυ με τους φίλους σας και έπειτα να κάνετε ένα τραπέζωμα για τους πιο μακρινούς και για τα άτομα που αυτή την περίοδο είναι δύσκολο να μετακινηθούν επειδή είναι μεγάλοι ή ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες.





Αν καταλήξετε τελικά στο να κάνετε τον γάμο σας με λίγους και καλούς, είναι η ευκαιρία να επενδύσετε σε μια πιο lux εκδοχή. Για παράδειγμα μπορείτε να διαλέξετε την ακριβή μπομπονιέρα που πάντα ονειρευόσασταν αλλά όταν υπολογίζατε το κόστος άνα άτομο τελικά καταλήγατε στην απλή τούλινη μπομπονιέρα η οποία είναι εξίσου όμορφη και σικ αλλά εντάξει όπως και να το κάνουμε το μπουκάλι ή η φοντανιέρα είναι κάτι που θα μείνει σαν αναμνηστικό στους καλεσμένους. Έτσι θα δώσετε αξία σε κάθε λεπτομέρεια μιας και που με το ίδιο μπάτζετ μπορείτε να κάνετε περισσότερα πράγματα.

Ένα άλλο πολύ σημαντικό αυτή την περίοδο είναι στο να υπάρχουν αντισηπτικά και μάσκες για τους καλεσμένους και να αποφεύγουμε χειραψίες και φιλιά . Στο εμπόριο υπάρχουν πολλές όμορφες μάσκες τις οποίες μπορείτε να προμηθευτείτε εύκολα και να τις κάνετε δώρο στους καλεσμένους σας. Για ακόμα πιο προσωποποιημένες μάσκες μπορείτε να απευθυνθείτε σε καταστήματα επιγραφών . Μερικές ιδέες θα βρείτε στο ακόλουθο link https://www.visualgraphics.shop/el/

Βέβαια αναρωτιέστε και τι ισχύει για τη δεξίωση και το πάρτυ σχετικά με τον κορονοϊό; Φυσικά μέχρι να λήξουν τα μέτρα τέλη Νοέμβρη δεν μπορούμε να μιλάμε για πάρτυ σε καμία περίπτωση. Σίγουρα όμως θα επανέλθουμε σιγά σιγά αλλά γιατί μέχρι τότε να μην κάνεις μια συνδιάσκεψη μέσω SKYPE ? Ναι ναι σωστά διάβασες. Θα μου πείτε πώς θα γίνει αυτό? Φροντίζετε πρώτα να στείλετε στους αγαπημένους σας γλυκά και από ένα κρασί ή μια σαμπάνια, τους καλείτε μετά την τελετή μέσω video conference και online κόβετε την τούρτα, ενώ έπειτα πίνετε όλοι στην υγειά σας. Welcome to the digital era!




Αν είστε από τα ζευγάρια που αναβάλατε τελικά τον γάμο σας μέχρι να αλλάξει η κατάσταση έχουμε την καλύτερη λύση . Χρόνος ! Έχετε άπειρο χρόνο για να σκεφτείτε και την παραμικρή λεπτομέρεια για να κάνετε τον γάμο που πάντα ονειρευόσασταν. Πάρτε ιδέες , ψάξτε περισσότερο τι σας ταιριάζει και ετοιμαστείτε για να κάνετε το όνειρό σας πραγματικότητα.

Τέλος τι θα λέγατε να κλεφτείτε ? Ναι καλά ακούσατε. Να κλεφτείτε και να πάτε σε μια παραλία να παντρευτείτε οι δυο σας με τους κουμπάρους σας. Μαγικό ?

133 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

留言


bottom of page