top of page

3 συμβουλές για να απολαύσετε κάθε στιγμή της ημέρας του γάμου σας.



Ξοδέψατε πολύ χρόνο σχεδιάζοντας την ημέρα του γάμου σας. Έτσι, είναι λογικό να θέλετε πραγματικά να απολαύσετε ειδικά αυτή τη στιγμή. Αλλά, αν δεν είστε προσεκτικές το άγχος και η ανησυχία μπορεί να έχουν προτεραιότητα από το να απολαύσετε τους καρπούς της εργασίας σας. Στο τέλος της ημέρας, η πιο σημαντική στιγμή ενός γάμου είναι η γιορτή της αγάπης σας και η αρχή της ζωής σας μαζί. Οι νύφες πρέπει να το θυμούνται αυτό όταν αρχίζουν να αγχώνονται. Εάν δεν παραμείνουν "παρούσες", η ημέρα του γάμου σας θα περάσει σε μια στιγμή χωρίς να το βιώσετε ή να το απολαύσετε πραγματικά. Με αυτό κατά νου, ακολουθούν 3 συμβουλές από το team του My Dreamful Wedding για να σας βοηθήσουν να ζήσετε στη στιγμή σας ως το τέλος! Έτοιμες???


1. Αφήστε το τηλέφωνό σας στην τσάντα σας ή δώστε το στην κουμπάρα σας


Όλοι γνωρίζουμε ότι τα τηλέφωνα είναι ένας καθημερινός αντιπερισπασμός, και θα είναι και την ημέρα του γάμου σας, αν δεν το βάλετε στην άκρη. Την ημέρα του γάμου σας, σίγουρα δεν χρειάζεστε κάτι άλλο που να τραβάει την προσοχή σας. Δώστε το στην κουμπάρα σας ή ζητήστε από ένα μέλος της οικογένειας ή έναν φίλο να το μεταφέρει μόνο για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης. Έχετε προσλάβει έναν επαγγελματία φωτογράφο, οπότε δεν χρειάζεται να τραβήξετε φωτογραφίες και όποιος σκέφτεστε να καλέσετε ή να στείλετε μήνυμα θα είναι εκεί. Αν υπήρχε ποτέ χρόνος να αποσυνδεθείς από τα social, η μέρα του γάμου σου είναι ιδανική.


2.Μην σχεδιάζετε να κάνετε πάρα πολύ την εβδομάδα του γάμου σας

Υπάρχουν τόσα πολλά να κάνετε τις μέρες που προηγούνται του γάμου σας. Αλλά αντί να τα αφήσετε για την τελευταία στιγμή, σας προτείνουμε να τα αντιμετωπίσετε όσο το δυνατόν νωρίτερα, έτσι ώστε το άγχος των υποχρεώσεων της τελευταίας στιγμής να μην υπάρχει την ημέρα του γάμου σας. Βεβαιωθείτε ότι τα προγράμματά σας, τα προσκλητήρια, οι μπομπονιέρες έχουν γίνει καλά πριν από την εβδομάδα του γάμου σας. Ο καθορισμός του τόνου με μια ήρεμη, ξεκούραστη εβδομάδα θα σας βάλει στη σωστή νοοτροπία για να είστε χωρίς άγχος και παρόντες την ημέρα του γάμου σας.


3.Ό, τι και να γίνει, πρέπει να φάτε

Η μέρα του γάμου είναι πράγματι μια πολύ κουραστική μέρα. Και δεν θέλετε το στομάχι σας να κλέψει την παράσταση. Ξεκινήστε τη μέρα σας με ένα καλό πρωινό και πριν φορέσετε το φόρεμά σας να φάτε λίγο πρωτεΐνη και λίγο υδατάνθρακες ή φρούτα.

11 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Comments


bottom of page