top of page

Τι πρέπει και τι όχι να φάτε την ημέρα του γάμου σας για να αισθανθείτε όμορφα



Λίστα ημέρας γάμου: η κομμώτρια φτάνει στις 12:00, φωτογράφος στις 14:00, λουλούδια στις 15:00.... Τι ξεχνάς; Το φαγητό! Μερικές νύφες ξεχνούν να φάνε και άλλες το αποφεύγουν από τον φόβο μην φουσκώσουν, αλλά η αλήθεια είναι το κλειδί για να δείχνετε καλύτερα εκείνη την ημέρα είναι να χρησιμοποιείτε το φαγητό ως καύσιμο και να τρώτε συχνά.


Το πρωινό εξακολουθεί να είναι το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας.


Σε κανέναν δεν αρέσει μια "άτονη" νύφη: κάντε στον εαυτό σας μια χάρη και φάτε ένα ελαφρύ πρωινό. Με όλη την αναταραχή και το συναίσθημα της ημέρας, πρέπει να ξεκινήσετε με το πρωινό για να σας βοηθήσει να συνεχίσετε και να λάμψετε. Η ομάδα του My Dreamful Wedding σας προτείνει τοστ φυστικοβούτυρο / ταχίνι και φρούτα εποχής, γιαούρτι με φρούτα ή ένα μικρό κουλούρι ολικής αλέσεως με ελαφρύ τυρί κρέμα. Ο συνδυασμός ολικής αλέσεως-λίπους θα σας ενεργοποιήσει χωρίς το φούσκωμα και θα σας βοηθήσει να καταπολεμήσετε τη ναυτία που θα μπορούσε να έρθει με πεταλούδες πριν από το γάμο.


Πιείτε ένα ελαφρύ ρόφημα.


Αυτή είναι η μέρα σας, οπότε μην συγκρατηθείτε από το να απολαύσετε μερικά ποτά με τους καλεσμένους σας. Από την άλλη, θα μπορούσε να οδηγήσει σε αφυδάτωση, το οποίο είναι το τελευταίο πράγμα που θέλετε.


Μερικές συμβουλές που σχετίζονται με το αλκοόλ για να έχετε κατά νου τη μεγάλη μέρα. Μερικά πράγματα που πρέπει να θυμάστε είναι πόσο πίνετε και τι αντοχές έχετε στο ποτό. Δεν θα θέλατε να χάσετε τα σημαντικά σημεία της μεγάλης σας ημέρας επειδή ήπιατε παραπάνω κατά τη διάρκεια της τελετής.

Η μεγαλύτερη συμβουλή αν θέλετε να πιείτε, να πιείτε νερό και να φάτε φαγητό μεταξύ των ποτών. Το αλκοόλ μπορεί να σας αφυδατώσει, ώστε να φροντίζοντας να πίνετε συνεχώς νερό μαζί με το αλκοολούχο ποτό της επιλογής σας είναι πολύ σημαντικό. Η αφυδάτωση μπορεί να προκαλέσει ζάλη, πονοκεφάλους, κόκκινο δέρμα, κόπωση και αδυναμία. Εάν ανησυχείτε για όλα αυτά, η παράλειψη αλκοόλ μέχρι το βράδυ μπορεί να είναι η καλύτερη για εσάς, ώστε να μπορείτε να είστε πλήρως παρόντες την ημέρα του γάμου σας.


Φάτε με τους καλεσμένους σας.

Ένας καλός κανόνας: κάθε φορά που οι καλεσμένοι σας τρώνε, θα πρέπει να τρώτε και εσείς μαζί τους. Ακόμα και μερικές δαγκωματιές μπορούν να σας βοηθήσουν να χορέψετε όλη τη νύχτα.


Άφθονο νερό.


Το νερό είναι η ουσία της ομορφιάς. Στοχεύστε σε οκτώ φλιτζάνια νερό την ημέρα του γάμου σας και δύο ημέρες πριν. Η αφυδάτωση οδηγεί σε θαμπό δέρμα. Για να παραμείνετε λαμπερές συνεχίστε να πίνετε και να τρώτε τροφές γεμάτες νερό όπως, αγγούρια και εσπεριδοειδή.



11 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Comments


bottom of page