top of page

4 λόγοι για να προτιμήσετε έναν χειμερινό γάμο



Ενώ η άνοιξη και το καλοκαίρι μπορεί να είναι οι παραδοσιακές γαμήλιες εποχές, υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους τα ζευγάρια πρέπει να εξετάσουν ένα χειμερινό γάμο.


1. Η διαθεσιμότητα ημερομηνίας είναι πιο εφικτή. Η επιλογή μιας χειμερινής ημερομηνίας είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να έχετε τον γάμο των ονείρων σας στον επιλεγμένο χώρο σας, χωρίς να χρειάζεται να περιμένετε για μια ημερομηνία αιχμής.


2. Ένας χειμερινός γάμος μπορεί να θεωρηθεί off season οπότε αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν και η δυνατότητα για πιο χαμηλά budget, που μπορεί να μην ήταν αρκετό για μια καλοκαιρινή ή ανοιξιάτικη ημερομηνία.


3. Ο χειμερινός καιρός μπορεί επίσης να είναι πολύ πιο άνετος για τους άνδρες που φορούν κοστούμια, είτε πρόκειται για τον γαμπρό, τους ή τους καλεσμένους τους.


4. Και τελευταίο, αν σχεδιάζετε ένα ονειρεμένο μήνα του μέλιτος, ο χειμώνας είναι συνήθως η καλύτερη στιγμή για να πάτε. Οι τιμές για πτήσεις στην Ευρώπη είναι συχνά καλύτερες κατά τη διάρκεια του χειμώνα και παρέχει στα ζευγάρια τις τέλειες συνθήκες για οικονομικά πακέτα στο εξωτερικό.



14 Προβολές0 Σχόλια

Comments


bottom of page