top of page
  • Εικόνα συγγραφέαLiLi

Παντρεύεσαι χειμώνα? Εναλλακτικές λύσεις και ιδέες για το bachelorette σου σε εποχή COVID-19

Έγινε ενημέρωση: 28 Ιαν 2021



Έχουν πάει τα σχέδια σου αρκετά πίσω και οι αναβολές του γάμου έρχεται η μία πάνω στην άλλη λόγω covid-19? Από την άλλη ονειρεύεσαι και αυτά τα bachelorette πάρτι με φωτογραφίες, ποτά, διασκέδαση και γέλιο στο φουλ κάτι που στην προκειμένη στιγμή δεν μας επιτρέπεται να οργανώσουμε? Μην στενοχωριέσαι γιατί είσαι στο κατάλληλο blog που θα σου δώσει τις κατάλληλες και εναλλακτικές ιδέες ώστε το team bride να πάρει φωτιά!!!




1. Μονοήμερη συνάντηση στο πατρικό σου.

Μαζευτείτε από το πρωί στο πατρικό σου φτιάχνοντας brunch, lunch και dinner για την νύφη και την ομάδα της, φτιάξε ένα θέμα ώστε να θυμηθείτε και να αναπολήσετε τις νεανικές και single στιγμές σας, βάλτε μουσική με τα αγαπημένα σας παλιά τραγούδια ώστε να σας ταξιδέψουν πίσω στο παρελθόν. Ωραία ιδέα θα είναι να βγάλεις και να συγκεντρώσεις όλες τις παλιές σας φωτογραφίες από διάφορες στιγμές σας εννοείτε όλα αυτά με το κατάλληλο décor και dress code.

2. Pijama party.

Αν πάλι λόγω φόρτου εργασίας ή άλλων υποχρεώσεων δεν υπάρχει η δυνατότητα για μονοήμερη συγκέντρωση θα μπορούσατε να μαζευτείτε το βραδάκι, να περιποιηθείτε τον εαυτό σας και να χαλαρώσετε κάνοντας πίλινγκ, μάσκα ομορφιάς ακούγοντας χαλαρή μουσική και πίνοντας το κοκτέιλ σας λέγοντας ιστορίες από τις εκδρομές, τις καλοκαιρινές διακοπές σας ή ακόμη και από το σχολείο.


3.Εξόρμηση εντός Νομού.

Αν συντονίσετε το πρόγραμμα σας, μια διήμερη εκδρομή στο κοντινότερο εξοχικό μέρος θα ήταν ιδανικά να ξεφύγετε και να οργανώσετε εκεί ένα μίνι πάρτι. Αν μένετε Αττική ένας κοντινός προορισμός λιγότερο από μία ώρα είναι τα Βασιλικά κτήματα στον Αχαρνές εκεί έχεις άπειρες επιλογές για περπάτημα, ιππασία σε στάβλο όπου υπάρχει ασφάλεια ώστε να βγάλετε μπόλικο φωτογραφικό υλικό.


4.After-wedding bachelorette.

Μην στενοχωριέστε δεν θα είστε ούτε η πρώτη αλλά ούτε και η τελευταία που θα οργανώσετε το bachelorette σας μετά τον γάμο. Αλλά στο να οργανώσετε το after-wedding bachelorette θα σας δώσει μία ανάσα περισσότερη στον χρόνο και μόλις έχουν ξεκαθαριστεί τα πράγματα να το προετοιμάσετε όπως το ονειρευτήκατε.









Να θυμάστε ότι η κατάσταση είναι προσωρινή και ότι πάντα θα έχετε λόγους να γιορτάζετε με τις φίλες σας!!!


 Διαβάστε επίσης: Γάμος την επoxή του covid



31 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Comments


bottom of page