top of page
  • Εικόνα συγγραφέαAntigoni

Οι μικροί μας συμπρωταγωνιστές!

Έγινε ενημέρωση: 28 Ιαν 2021

Tο έθιμο του παράνυμφου υπάρχει από τότε που υπάρχει ο γάμος. Συμβολίζουν τη γονιμότητα, την ευτυχία και την αθωότητα. Κρατάνε το πέπλο της νύφης, την συνοδεύουν μέχρι την εκκλησία και ρίχνουν ροδοπέταλα.

Σε αυτό το άρθρο θα μιλήσουμε για το τι πρέπει να προσέξετε για να κυλήσουν όλα ομαλά αλλά θα σας δώσουμε και ιδέες σχετικά με την εμφάνισή των μικρών μας φίλων!


bridesmaids - my dreamful wedding

Τι να προσέξετε!

bridesmaids - my dreamful wedding

Ιδανική ηλικία παιδιού για να γίνει παρανυφάκι είναι μεταξύ τεσσάρων και δέκα, καθώς πιο μικρά είναι μάλλον αδύνατο να καταλάβουν τι πρέπει να κάνουν και πιο μεγάλα ίσως δεν βρουν ενδιαφέρον στη διαδικασία. Βέβαια ο περιορισμός αυτός δεν είναι απόλυτος.

Να έχετε κατά νου ότι τα παρανυφάκια θα πρέπει να έχουν κάνει αρκετές πρόβες ή να δουν κάποιο βίντεο για το τι πρέπει να κάνουν, χωρίς όμως να το παρακάνετε. Θυμηθείτε ακόμη, ότι τα παιδιά κουράζονται πιο γρήγορα από ότι εμείς και οι μαμάδες θα πρέπει να βεβαιωθούν ότι δεν θα προκύψει κάποια ανάγκη για τα παιδάκια τους όπως νερό, τουαλέτα.

Μη ξεχάσετε να τα ευχαριστήσετε εμπράκτως! Όπως για παράδειγμα φροντίστε να υπάρχει παιδικό μενού στο τραπέζι, ένας ανιματέρ για τη διασκέδασή τους και μην ξεχάσετε να βγάλετε πολλές φωτογραφίες μαζί τους!


bridesmaids - my dreamful wedding

Ιδέες για την εμφάνιση!


Το μόνο σίγουρο είναι πως πρέπει να συμβαδίζουν απόλυτα με το στυλ του γαμπρού και της νύφης. Για παράδειγμα, ο κλασικός τρόπος είναι ένα λευκό επίσημο φόρεμα και καλαθάκι με λουλούδια σαν μικρογραφία της νύφης. Το Fairytale Style θα μπορούσε να περιλαμβάνει ρομαντικά αέρινα φορέματα και λουλούδια στα μαλλιά που θυμίζουν μικρές νεράιδες.

Καλό θα ήταν να αποφύγετε το έντονο μακιγιάζ και styling μαλλιών. Προτιμήστε διακριτικά λουλούδια που ταιριάζουν με την ηλικία τους και την παιδικότητα τους.

Για τα αγοράκια προτιμήστε κουστουμάκι σε έξτρα small, πουκαμισάκια και χαριτωμένα παπιγιόν ή τιράντες! Διαβάστε εδώ τα tips για το τέλειο νυφικό χτένισμα από την Μαρία Κνίκου και για τους μικρούς σας συμπρωταγωνιστές

Επειδή ποτέ δεν σας αφήνουμε χωρίς feedback... ρίξτε μία ματιά παρακάτω για το πού μπορείτε να προμηθευτείτε τα ρουχαλάκια τους!

bridesmaids - my dreamful wedding





Τα παρανυφάκια σίγουρα θα κλέψουν την παράσταση και γι’ αυτό οι μαμάδες τους καλό θα είναι να μην απαιτήσουν από αυτά να είναι αμίλητα και ακούνητα δίπλα στο ζευγάρι. Αντιθέτως ας τα αφήσουν ελεύθερα να ξεδιπλώσουν τον αυθορμητισμό τους και την παιδικότητα τους.

39 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Comments


bottom of page