top of page
  • Εικόνα συγγραφέαAntigoni

17 στυλ γάμου για να διαλέξετε αυτό που σας ταιριάζει!

Έγινε ενημέρωση: 28 Ιαν 2021

Σε αυτό το άρθρο θα σας δώσουμε ξεχωριστές ιδέες που θα σας βοηθήσουν να βρείτε το θέμα του γάμου που σας ταιριάζει ανάλογα με τα γούστα σας και ανάλογα με την εποχή που θα παντρευτείτε!

style wedding

BOHO

Ένας BOHO γάμος είναι ένας ελεύθερος γάμος που δίνει έμφαση στη φυσική ομορφιά. Αν σας αρέσουν τα αληθινά λουλούδια, τα απαλά χρώματα και τα φυσικά υλικά όπως το ξύλο και η ψάθα τότε μπορείτε να κάνετε έναν BOHO γάμο.





Alternative

O alternative γάμος δεν έχει κανόνες και πρέπει. Αν είστε σε αυτούς που αναζητάτε το κάτι διαφορετικό, κάτι που να ξεφεύγει από τα κλασσικά τότε ο alternative γάμος είναι ο ιδανικός γάμος για εσάς. Τολμήστε το και όλοι θα θυμούνται το γάμο σας σαν κάτι το διαφορετικό.


minimal style wedding

Minimal

H νύφη διαλέγει ένα κομψό όμορφο φόρεμα χωρίς πολλές λεπτομέρειες και δαντέλες. Η διακόσμηση στο χώρο παραμένει απλή αλλά εκλεπτυσμένη. Η ομορφιά βασίζεται στην απλότητα. Αν αυτό το moto σας εκφράζει, τότε ο minimal γάμος είναι ιδανικός για εσάς.


modern style wedding

Modern

Μοντέρνα διακοσμητικά σε γεωμετρικά σχήματα να στολίζουν το χώρο χαρίζοντας κομψότητα σε συνδυασμό με έντονα και ζωηρά χρώματα. Λεπτομέρειες χρυσού και χαλκού προσθέτουν μια εκλεπτυσμένη πινελιά στη διακόσμηση του χώρου. Αυτός είναι ένας σύγχρονος γάμος.


Rock

Δεν σας εκφράζουν οι δαντέλες και το ρομαντικό στιλ; Πείτε όχι σε όλα αυτά και τολμήστε να κάνετε ένα rock γάμο! Παλιά pickup, βανίλια, κιθάρες και ντραμς μπορούν να μετατρέψουν το γάμο σας σε ένα rock party. Προσκλητήρια που να θυμίζουν εισιτήρια συναυλίας, κοκτέιλ εμπνευσμένα από ονόματα rock μπάντας και φυσικά η μουσική που σας ταιριάζει! Keep on Rocking!


ecological style wedding

Ecological

Αν σας χαρακτηρίζει οικολογική συνείδηση και αγάπη προς το περιβάλλον, γιατί να μην κάνετε έναν eco friendly γάμο; Διαλέξτε δεντράκια που μπορούν να μεταφυτευτούν αργότερα όπως επίσης εκμεταλλευτείτε το φως των κεριών και των φαναριών αντί για ηλεκτρικό ρεύμα. Ακόμη ένα tip είναι να εξοπλίσετε το μπουφέ σας με βιολογικά προϊόντα.

Fairytale

Αγαπάτε τα παραμύθια; Οργανώστε και πραγματοποιήστε το γάμος σας όπως τον ονειρεύεστε σαν να είναι βγαλμένος από παραμύθι! Συνθέσεις με λουλούδια, λαχταριστά γλυκάκια και χρυσόσκονες για να ζήσετε το δικό σας fairytale γάμο.



classic style wedding

Classic

To κλασσικό στυλ είναι συνώνυμο της παράδοσης όμως μπορείτε να το προσαρμόσετε στα γούστα σας και στις επιθυμίες σας. Τα χρώματα που κυριαρχούν στον κλασσικό γάμο είναι το λευκό και το ιβουάρ για τη νύφη και το ασπρόμαυρο κουστούμι για το γαμπρό.


industrial style wedding


Industrial

Το έχετε ξανακούσει; Στο εξωτερικό είναι τάση. Είναι ιδανικό για μεγάλες πόλεις και σύγχρονο τρόπο ζωής. Το βιομηχανικό στυλ περιλαμβάνει παλιά χρηστικά αντικείμενα και φθαρμένες κατασκευές από την πάροδο του χρόνου. Μπετό, ξύλο, ματ επιφάνειες συνδυάζονται με σικάτες και ρομαντικές πινελιές για το τέλειο αποτέλεσμα.




Γάμος αλά Ελληνικά!

Τι να πρωτοπούμε για έναν ελληνικό γάμο; Εάν γάμος γεμάτος παραδόσεις, έθιμα και εικόνες από ελληνικά τοπία. Γάμος σε ξωκλήσι, γάμος σε νησί, γάμος στη πλατεία του χωριού κάτω από τα πλατάνια. Ο γάμος αυτός αποτελεί έμπνευση για πολλά ζευγάρια του εξωτερικού.


Vintage

Τα vintage στοιχεία μας ταξιδεύουν πίσω στα χρόνια. Γι’ αυτό ένας vintage γάμος είναι πάντα ιδιαίτερος και βγαλμένος από άλλη εποχή. Αντίκες, λινάτσες, δαντέλες είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά ενός vintage γάμου.




Tropical

Απαραίτητο στοιχείο η θάλασσα και λουλούδια με έντονα χρώματα. Κουφέτα μέσα σε μια ξύλινη καρύδα, πράσινα φύλλα να διακοσμούν το χώρο και τραπέζια κάτω από φοινικόδεντρα συνθέτουν έναν tropical γάμο.




navy style wedding

Navy

Ναυτικές πινελιές με θέμα άγκυρες και φάρους μπορούν να εμπνεύσουν το γάμο σας. Το θαλασσινό στυλ μπορεί να αποτυπωθεί με πολλούς τρόπους. Μπλε χρυσά προσκλητήρια, ψάθινες λεπτομέρειες, διακόσμηση με κοχύλια και αστερίες, πώς σας φαίνονται όλα αυτά; Φυσικά, δεν μπορεί να λείπουν από το μπουφέ σας τα θαλασσινά.



Romantic

Οι ρομαντικοί γάμοι αποπνέουν μια ζεστασιά και είναι πάντα ιδιαίτεροι. Μικρές λεπτομέρειες και απαλά χρώματα συνθέτουν ένα ρομαντικό γάμο όπως επίσης σημαντικό ρόλο παίζει ο χαμηλός φωτισμός από κεράκια ή λαμπάκια. Επίσης, πέρλες, υφάσματα και δαντέλες ταιριάζουν απόλυτα σε ένα ρομαντικό γάμο.


spring style wedding

Spring

Όσοι από εσάς παντρεύεστε την άνοιξη, να θυμάστε ότι είναι η εποχή που ανθίζει όλη η φύση! Κερασιές, αμυγδαλιές, μανόλιες και πόσα άλλα λουλούδια.. Ανθισμένα στεφάνια για τα παρανυφάκια σας και άνθη σε όλα τα χρώματα. Πασχαλινές πινελιές μπορούν να μπουν στο παιχνίδι για παράδειγμα καρό σχέδια, αβγουλάκια και λαγουδάκια.

Autumn

Το φθινόπωρο είναι μια ξεχωριστή εποχή του χρόνου και σηματοδοτεί νέα ξεκινήματα στη ζωή μας. Αν επιλέξετε να παντρευτείτε το φθινόπωρο να είστε σίγουροι ότι θα είναι απολαύσετε ένα ρομαντικό σκηνικό στο γάμο σας. Αποχρώσεις όπως το κεραμιδί, το ζεστό πορτοκαλί, το κίτρινο και το καφέ σας βάζουν μέσα στο κλίμα του φθινοπώρου.


Christmas

Δεκέμβριος! Ο μήνας που όλοι περιμένουμε! Το κόκκινο είναι πάντα το χρώμα των Χριστουγέννων και σε συνδυασμό με το πράσινο δημιουργούν μια ονειρική ατμόσφαιρα. Εναλλακτικά χρώματα είναι το μπορντό και το χρυσό. Υλικά όπως το ξύλο ταιριάζουν αρμονικά με τα Χριστούγεννα και λουλούδια όπως το γκι και το αλεξανδρινό.


Τελικά όποιο στιλ και αν διαλέξετε για το γάμο σας μη ξεχάσετε να βάλετε μια συγκεκριμένη πινελιά… τη δική σας! Είναι αυτή που θα κάνει το γάμο σας πρωτότυπο και ξεχωριστό!


Μείνετε μαζί μας γιατί θα ακολουθήσουν κι άλλα άρθρα με περισσότερες ιδέες για το κάθε στυλ.

711 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Comentários


bottom of page