top of page
  • Εικόνα συγγραφέαAntigoni

Δειπνοσοφιστήριον Catering


dipnosofistirion-mydreamfulwedding

Ποιότητα, ελληνικότητα, αυθεντικότητα, πρωτοτυπία, ειλικρίνεια, εκλεκτικισμός, εμπιστοσύνη η αποστολή του Δειπνοσοφιστήριον Catering. Μετατρέπουν την κοινωνική εκδήλωση – το γαμήλιο party σας σε μια τελετουργία που τέρπει όλες τις αισθήσεις και αποδεικνύει το φαγητό ως μια απολαυστική διαδικασία κοινωνικοποίησης που έχει να κάνει τόσο με το στομάχι όσο και με τη ψυχή.


Το 1996 ο Τάκης Χριστοφιλέας, ο Δημήτρης Χριστοφιλέας και ο ξάδελφός τους Διομήδης Καψάλης δημιούργησαν το Δειπνοσοφιστήριον Catering. Σημείο αναφοράς η Μεσσηνιακή Μάνη όπου τους προίκισε με ανώτερες, σπάνιες διατροφικές καθώς και σπάνιες γευστικές αξίες.


Ο επικεφαλής στη κουζίνα με εμβληματικά πιάτα που υπογράφει ο κοσμογυρισμένος Executive Chef Δημήτρης Σκαρμούτσος.

dipnosofistirion-mydreamfulwedding

Υπηρεσίες – Γάμος

Το Δειπνοσοφιστήριον σχεδιάζει το πιο συναρπαστικό event της ζωής σας και δημιουργούν τη Μεγάλη Ημέρα σας πραγματικά αξιομνημόνευτη! Η γαστρονομία βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο τους.

Με τις κορυφαίες πρώτες ύλες και τα αυθεντικά προϊόντα μικρών Ελλήνων παραγωγών, πραγματοποιούν γευστικά μοναδικά ταξίδια σε όλον τον κόσμο, από τη Μεσόγειο στη Μέση Ανατολή και από την Ιαπωνία στη Λατινική Αμερική.

Όποια ιδέα κι αν έχετε, όποιο ύφος κι αν επιλέξετε (ρουστίκ, νησιώτικο, casual chic, country chic, ρομαντικό, αστικό, χαλαρό, εστέτ) και με όποια γαστρονομία και αν το συνδυάσετε (ελληνική δημιουργική, διεθνής κλασική, ιταλική, ασιατική, κοσέρ) το Δειπνοσοφιστηρίον τα σχεδιάσει όπως θέλετε εσείς.



Δωρεάν συμμετοχή σε κάθε νυφούλα!

Επειδή η διασκέδαση δεν σταματάει με το πέρας της δεξίωσης, το Δειπνοσοφιστήριον προσφέρει σε κάθε νύφη μία δωρεάν συμμετοχή σε ένα από τα σεμινάρια της Σχολής Γαστρονομίας μας!


dipnosofistirion-mydreamfulwedding

Menu

Το ψηλότερο σημείο της δημιουργικότητάς τους βρίσκεται το φαγητό. Τεχνική και ποιότητα ανεξαρτήτως είδους. Κρέας, ψάρι, θαλασσινά, λαχανικά, ριζότο, ζυμαρικά, επιδόρπια, τούρτες, μινιατούρες, παγωτά, παραδοσιακές και σύγχρονες γεύσεις, «πειραγμένη» ελληνική κουζίνα και κοσμοπολίτικη γαλλική, διαθέτουν μια ευρεία γαστρονομική γκάμα που θα ικανοποιήσει ακόμη και τον πιο απαιτητικό.

Χρησιμοποιούν όσο γίνεται περισσότερες βιολογικές πρώτες ύλες, ακόμη και στις συμβατικές προτάσεις (δηλαδή στα πιάτα που δεν είναι σημασμένα ως «βιολογικά»), ενώ προσφέρουν ξεχωριστά, βιολογικά μενού, από πιστοποιημένες βιολογικές πρώτες ύλες. Πιστοποίηση «χρυσή κατηγορία» («Bio Kouzina Gold»), σύμφωνα με το πρότυπο Bio Kouzina του BIO Hellas.


Ρίξτε μια ματιά στον κατάλογο με τις τούρτες και γλυκά γάμου.


dipnosofistirion-mydreamfulwedding

Contact Μάτσα 17, Κηφισιά, 14564 Αθήνα

e: info@dipnosofistirion.gr

τ: 210 6206155 β 210 6208854

f: 210 6206165 Site: dipnosofistirion

Facebook: DIPNOSOFISTIRION


*content & images by dipnosofistirion.gr




Διάβασε περισσότερα:

37 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Comments


bottom of page