top of page
  • Εικόνα συγγραφέαNineta

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΤΗΜΑΤΑ ΓΑΜΟΥ για τη δική σας ξεχωριστή μέρα

Έγινε ενημέρωση: 2 Ιουν 2021



Η παράδοση λέει πως το ζευγάρι μετά το γάμο και την έναρξη της νέας, κοινής του ζωής,πρέπει να δεξιώνεται τους προσκεκλημένους του. Ο γάμος των ονείρων σας πρέπει να έχει ως αποκορύφωμα μια ονειρεμένη δεξίωση και για να γίνει αυτό χρειάζεται φυσικά και το κατάλληλο σκηνικό. Αυτός είναι και ο λόγος που τα τελευταία χρόνια τα κτήματα για γάμους γνωρίζουν ιδιαίτερη άνθιση.


Η δεξίωση είναι η πρώτη γιορτή του ζευγαριού με τον κοινωνικό του κύκλο, γι’ αυτό το λόγο πρέπει να είναι μοναδική. Για να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας, τι πιο λογικό από το να βρεθεί ο τέλειος χώρος.


Ένας χώρος με αισθητική, με πράσινο, με πέτρα ή και ξύλο, με πισίνες ή σιντριβάνια, θέα και κυρίως η αίσθηση της γιορτής κάτω από τα άστρα είναι οι λόγοι που έχουν κάνει τα κτήματα δεξιώσεων ιδιαίτερα δημοφιλή. Σίγουρα οι επιλογές είναι πολλές. Υπάρχουν κτήματα γάμου για όλα τα γούστα και όλα τις τσέπες, σχεδόν σε κάθε περιοχή αλλά εμείς θα σου προτείνουμε κάποια από τα ωραιότερα και οικονομικότερα κτήματα που βρήκαμε στην Αττική.


Κτήμα AMARE


Με παροχές και υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, για απαιτήσεις που ικανοποιούνται μόνο με το καλύτερο, ο όμιλος Καβαλλάρη δημιούργησε για εσάς το κτήμα AMARE, στην Πάρνηθα. Ξεκινώντας από το εκκλησάκι όπου θα τελεστεί ο γάμος σας και συνεχίζοντας στον θεσπέσιο κήπο του. Με μοντέρνα και ρομαντική διάθεση έχει σχεδιαστεί ο χώρος της δεξίωσης, σε πράσινο φόντο, με τρεχούμενα νερά από τους ‘‘γυάλινους καταρράχτες’’ και την πισίνα στο κέντρο του. Οι γευστικές επιλογές που θα σας προτείνουν οι σεφ θα είναι μακράν οι καλύτερες που έχετε γευτεί.

Τιμή από 17 ευρώ/ άτομο


Κτήμα Aqua Dream


Στην Πάρνηθα θα βρείτε το κτήμα Aqua Dream. Σε αυτόν το χώρο θα σχεδιάσετε τον γάμο των ονείρων σας. Οι φοίνικες και το γκαζόν, η λιμνούλα με το γεφύρι της και το εκκλησάκι θα σας ενθουσιάσουν.


Την μαγευτική αυτή ατμόσφαιρα, η γαστρονομική τελειότητα των πιάτων που θα σερβιριστούν, θα απογειώσει την απόλαυση και την τέρψη όλων σας των αισθήσεων.

Τιμή από 17 ευρώ/ άτομο






Κτήμα Verano


Σε έναν πανέμορφο κήπο στην Πάρνηθα, στον χώρο Verano, μπορούν να φιλοξενηθούν 200 καλεσμένοι. Η πολυτέλεια του κτήματος θα σας ενθουσιάσει και θα δώσει την δική της μοναδική διάσταση στην δεξίωση για τον γάμο σας.


Ο συνδυασμός της πισίνας, με τον μοντέρνο φωτισμό της, μαζί με το γκαζόν και την φυσική διακόσμηση από μια ποικιλία φυτών, δημιουργούν μια ατμόσφαιρα αρμονίας και ελευθερίας.

Τιμή από 17 ευρώ/ άτομο





Κτήμα Filoxenia

Στα πλαίσια της καλύτερης εξυπηρέτησής σας και με γνώμονα την απόλυτη ικανοποίησή σας, στο Κτήμα Filoxenia στο Καπανδρίτι, θα ζήσετε την εξυπηρέτηση και τον επαγγελματισμό των υπηρεσιών τους, πριν από τον γάμο σας.


Σε προγραμματισμένο ραντεβού και κατά την διάρκεια δεξίωσης που θα γίνεται στον χώρο, θα έχετε την δυνατότητα να πάρετε μια γεύση από τις υπηρεσίες και τις παροχές που μπορείτε να επιλέξετε για την δική σας δεξίωση.

Τιμή από 22 ευρώ/ άτομο





Κτήμα Terra Verde

Μέσα σε μια αγκαλιά πρασίνου και φυσικού κάλλους αλλά σε απόσταση αναπνοής από το κέντρο της Αθήνας και του Πειραιά, υποδέχεται το κτήμα Terra Verde εσάς και τους καλεσμένους σας για να γιορτάσετε την ιδιαίτερη στιγμή σας. Συνεχίζοντας στο πνεύμα της αισθητικής ποιότητας, η νέα αίθουσα εκδηλώσεων στο κτήμα γάμου στον Ταύρο δημιουργήθηκε με βάση την κομψότητα και τις πινελιές της λιτής πολυτέλειας, συνδυάζοντας τη μοντέρνα δομή με στοιχεία vintage και ρομαντισμού.

Με κυρίαρχο στολίδι το ειδυλλιάκο φυσικό περιβάλλον που εκτείνεται σε 27 στρέμματα πράσινου και τον έναστρο ουρανό η αίθουσα μας μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 320 άτομα.


Τιμή από 23 ευρώ/ άτομο





216 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Comments


bottom of page