top of page
  • Εικόνα συγγραφέαAntigoni

Κτήμα & Catering Le Chevalier


lechevalier

Ο όμιλος επιχειρήσεων Κτήμα Le Chevalier βρίσκεται στην Λεωφόρο Τατοΐου 222, στην Βαρυμπόμπη, διαθέτει δύο πανέμορφους χώρους δεξιώσεων: 1) το διαχρονικό Le Chevalier Gold με το γραφικό Εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου, 2) το νέο υπερσύγχρονο αδελφό Κτήμα Le Chevalier Platinum με το γραφικό Εκκλησάκι του Τίμιου Σταυρού.


Γαμήλια Δεξίωση Αυτή είναι η πιο νόστιμη στιγμή της ζωής σας

Στο κτήμα Le Chevalier γνωρίζουν ότι ο γάμος σας είναι από τις σημαντικότερες στιγμές στη ζωή σας. Θέλουν αυτή η συγκεκριμένη ημέρα να είναι τέλεια, έτσι όπως την έχετε ονειρευτεί. Από τα πρώτα πράγματα που φροντίζουν είναι το catering και οι γεύσεις που θα δοκιμάσουν οι καλεσμένοι σας στη γαμήλια δεξίωση.

Το νόστιμο και ποιοτικό φαγητό σε συνδυασμό με την μουσική και την κατάλληλη ατμόσφαιρα είναι αυτά που κάνουν την επόμενη ημέρα τους καλεσμένους να μιλούν για το καλύτερο γάμο που έχουν παρασταθεί.

Οι άνθρωποι στο Le Chevalier Catering μπορούν να υποσχεθούμε πως εκείνη η μέρα, εκτός από την πιο ρομαντική θα είναι και η πιο νόστιμη στη ζωή σας.


Το δικό σας μενού

Εσείς, σε συνεργασία με τους βραβευμένους και άξιους σεφ επιλέγετε και δημιουργείτε από κοινού το μενού. Αυτό που θα ανταποκρίνεται στις δικές σας ανάγκες. Στο Le Chavalier πιστεύουν ότι ο καθένας είναι διαφορετικός και μοναδικός. Έχουν δίκιο!

lechevalier

Οι σεφ έχουν γνώσεις υψηλής γαστρονομίας, ενημερώνονται, δεν σταματούν να μαθαίνουν νέες τεχνικές, ανακαλύπτουν υλικά και αγαθά πρώτης ποιότητας. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να προσφέρουν πιάτα και γευστικές επιλογές από όλες τις κουζίνες του κόσμου.

Σέβονται την ελληνική παράδοση. Τιμούν τα μεσογειακά υλικά. Γνωρίζουν τη δημοφιλής Ιταλική κουζίνα, τις ισπανικές σπεσιαλιτέ, τα burger από την αμερικανική γαστρονομία. Φέρνουν στο πιάτο σωστά εκτελεσμένες λατινοαμερικάνικες λιχουδιές. Έχουν ιδιαίτερες γνώσεις για όλες τις ασιατικές κουζίνες και ξέρουν πως να τις υπηρετούν στην καλύτερη δυνατή εκδοχή τους.

Επίσης, το Le Chevalier Catering να μπορεί να υποστηρίξει και ένα μενού μοριακής γαστρονομίας, το οποίο μπορεί να ικανοποιήσει ακόμα και τους απαιτητικούς γευσιγνώστες.


Πιστοποιημένη & Βραβευμένη Ποιότητα Φροντίδα για κάθε ανάγκη και χώρο

Το Le Chevalier Catering χαρακτηρίζεται ως ένα από τα καλύτερα catering στον χώρο.

Με πιστοποίηση TÜV AUSTRIA Hellas σύμφωνα με το Πρότυπο EN ISO 22000:2005 για το Σύστημα Διαχείρισης την ασφάλεια των τροφίμων.

Με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και άρτια εξοπλισμένες εγκαταστάσεις εδραιώνεται στο χώρο της τροφοδοσίας επιχειρήσεων και της καθημερινής σίτισης. Διαβάστε περισσότερα για το Le Chevalier Catering





Contact:

Διεύθυνση: Λεωφόρος Τατοΐου 222, Βαρυμπόπη Αττικής

Τηλ.: 210 68 30 165, 210 68 17 494

Κιν.: 693 70 23 866, 693 80 00 958

Fax.: 210 68 46 077

E-mail: info@lechevalier.gr


Site:

Facebook:

Instagram:


*content & images by lechevalier.gr


20 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Comments


bottom of page