top of page

3 Applications υγείας που πρέπει να δοκιμάσετε πριν από το γάμο σας.


Δεν χρειάζεται να είστε ιδιαίτερα αθλητικός τύπος για να αγαπήσετε αυτές τις εφαρμογές.


Καθώς πλησιάζει η ημέρα του γάμου σας, θέλετε να είστε ανανεωμένες - φρέσκες και σε φόρμα όσο περισσότερο χρειάζεται. Η ομάδα του My Dreamful Wedding σας δίνει λύσεις και σας προτείνει τις πιο λειτουργικές εφαρμογές υγείας και φυσικής κατάστασης για να δοκιμάσετε. Συγκεντρώσαμε τις 3 κορυφαίες εφαρμογές υγείας, φυσικής κατάστασης και ευεξίας που διευκολύνουν τον προγραμματισμό σας.


ACTIVE

Αναζητείστε στην εφαρμογή active τρόπους γυμναστικής, προπόνησης και ευεξίας με βάση την τοποθεσία σας. Το καλύτερο; Είτε πρόκειται για περπάτημα, προγράμματα αερόβιας γυμναστικής ή μαθήματα yoga.


HEADSPACE

Η εφαρμογή headspace σας δίνει την δυνατότητα για έναν καθημερινό καθοδηγούμενο διαλογισμό ή ακόμη και μόνοι σας μόλις 10 λεπτά την ημέρα για να βελτιώσετε τη διάθεση, την ενέργεια και τα επίπεδα άγχους σας.


PELOTON

Η εύχρηστη εφαρμογή της μπουτίκ fitness company δίνει μαθήματα ποδηλασίας σε ζωντανή ροή. Εφόσον έχετε ένα ποδήλατο και μια συσκευή ροής όπως ένα iPhone ή iPad, μπορείτε να εγγραφείτε όπου, όποτε και όσες φορές θέλετε.



5 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Comments


bottom of page