top of page

3 Tips: Πώς να κάνετε τον γάμο σας αξέχαστο;

Πώς θα βεβαιωθείτε ότι ο γάμος σας είναι μια ξεχωριστή στιγμή για την οποία οι καλεσμένοι σας θα μιλάνε για τα επόμενα χρόνια;

Μπορεί να έχετε καλύψει όλα τα βασικά του σχεδιασμού του γάμου, συμπεριλαμβανομένου του προϋπολογισμού, τον χώρο, τον φωτογράφο και την εκδήλωση. Αλλά, με τη βοήθεια της ομάδας του My Dreamful Wedding, έχουμε συγκεντρώσει μια λίστα με τις κορυφαίες συμβουλές μας, ώστε να μπορείτε να κάνετε τον γάμο σας αξέχαστο όχι μόνο για εσάς αλλά και για τους καλεσμένους σας.


1. Βεβαιωθείτε ότι η ψυχαγωγία είναι εκπληκτική.

Είτε πρόκειται για ένα live show μουσικής για την εκδήλωση σας, είτε για έναν dj που θα κρατήσει τους καλεσμένους σας στο dancefloor μέχρι τις πρωινές ώρες, η επιλογή της σωστής ψυχαγωγίας είναι το κλειδί για τη δημιουργία της σωστής ατμόσφαιρας για την ημέρα του γάμου σας.

Πρόσφατα κάναμε μια δημοσκόπηση στην ιστορία μας στο Instagram για να ρωτήσουμε τους οπαδούς μας τι τους ξεχώριζε από τους γάμους στους οποία είχαν πάει και δεν ήταν έκπληξη το γεγονός ότι η νούμερο ένα απάντηση ήταν "η μουσική".


2. Bar με άφθονο ποτό και κοκτέιλ.

Τα εξατομικευμένα ποτά είναι εγγυημένα ότι θα ενθουσιάσουν τους καλεσμένους του γάμου σας και σε ποιον δεν αρέσουν τα κοκτέιλ; Για μια διασκεδαστική και αξέχαστη εμπειρία, σχεδιάστε ένα signature cocktail για το βράδυ, που πήρε το όνομά του από κάτι σημαντικό για εσάς ως ζευγάρι. Εκτός από το να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας, η δημιουργία μιας εξατομικευμένης συνταγής κοκτέιλ είναι μια διασκεδαστική στιγμή που έχει να κάνει με το σύντροφό σας πριν από το γάμο.


3. Κάντε μια αξέχαστη έξοδο.

Καθώς οι γαμήλιες γιορτές αρχίζουν να τελειώνουν και η νύχτα φτάνει στο τέλος της, η διασκέδαση δεν χρειάζεται να σταματήσει. Συγκεντρώστε τους φίλους και την οικογένειά σας έξω από το χώρο για έναν αξέχαστο αποχαιρετισμό, ώστε να μπορέσετε να τερματίσετε την ημέρα του γάμου σας. Μερικές από τις αγαπημένες μας φωτογραφίες εξόδου γάμου διαθέτουν σπινθήρες, κομφετί, ακόμη και πυροτεχνήματα! Οπότε ένας αποχαιρετισμός με το ανάλογο show θα ήταν ότι καλύτερος και συγχρόνως αξέχαστος!!!


22 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

댓글


bottom of page