top of page

Τι να συμπεριλάβετε στην ιστοσελίδα του γάμου σας;

Έγινε ενημέρωση: 7 Ιουλ 2021


e-wedding


Εάν βρίσκεστε στη μέση του σχεδιασμού του γάμου, η δημιουργία μιας ιστοσελίδας γάμου είναι από τα πράγματα που δεν πρέπει να καθυστερήσει στο τέλος της λίστας εκκρεμών σας. Ο προσαρμοσμένος ιστότοπός σας είναι ο ευκολότερος τρόπος για να μοιραστείτε πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζουν οι καλεσμένοι σας σε ένα πανέμορφο μέρος. Επιπλέον το να προγραμματίσετε το site που θα είναι αποκλειστικά για τον γάμο σας θα σας βοηθήσει η ομάδα του My Dreamful Wedding.




site-wedding

1. Ημερομηνία-Ώρα-Μέρος

Ενημερώστε τους καλεσμένους σας σχετικά με τα βασικά στοιχεία. Δηλαδή σε ποια μέρα, ώρα και μέρος θα πρέπει να παραβρεθούν ώστε να σας τιμήσουν και να χαρούν για την σημαντική σας μέρα.


2. Λεπτομέρειες ενδυματολογικού κώδικα


Είναι απολύτως καλό να δώσετε μια σύντομη αναφορά της προτεινόμενης ενδυμασίας στο κάτω μέρος της επίσημης πρόσκλησής σας. Για παράδειγμα, εάν φιλοξενείτε μια πολυτελή εκδήλωση με αυστηρό ενδυματολογικό κώδικα, όροι όπως "μαύρη γραβάτα" ή "ενδυμασία κοκτέιλ" είναι αποδεκτοί να συμπεριληφθούν.


3. Το γαμήλιο party


Πιθανότατα δεν θα έχετε χώρο (ή τον προϋπολογισμό) για να προσθέσετε πλήρες μέρος του γαμήλιου party σας σε έντυπες προσκλήσεις. Οι συγγενείς και άλλοι καλεσμένοι θα πρέπει να λάβουν μια αναφορά τόσο στην ιστοσελίδα του γάμου σας όσο και από στόμα σε στόμα.


4. Η ιστορία αγάπης σας


Εκτός από την κοινοποίηση υλικοτεχνικών στοιχείων γάμου και την απάντηση σε συχνές ερωτήσεις στον ιστότοπό σας, σας ενθαρρύνουμε να συμπεριλάβετε γλυκά γεγονότα και ανέκδοτα σχετικά με την ιστορία αγάπης σας. Οι επισκέπτες θα απολαύσουν να διαβάσουν για το πώς εσείς και ο μελλοντικός σύζυγό σας συναντηθήκατε και πώς ήταν η πρόταση, μαζί με άλλες λεπτομέρειες που θα θέλατε να μοιραστείτε (όπως γιατί επιλέξατε την τοποθεσία του γάμου σας ή πώς ενσωματώσατε τα αγαπημένα σας τρόφιμα στο μενού). Δεδομένου ότι έχετε απεριόριστο χώρο στον ιστότοπο του γάμου σας, αποκαλύψτε όσα θέλετε για την ιστορία αγάπης σας οι επισκέπτες θα διασκεδάσουν να μάθουν περισσότερα για εσάς και τον μελλοντικό σύζυγό σας. Εικόνες και video σίγουρα είναι στοιχεία που θα συμπεριληφθούν στο site σας! Ξεκινάμε?




12 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Comments


bottom of page