top of page

Πως να δείχνετε καταπληκτικοί την ημέρα του γάμου σας!


beauty in photography

Θέλετε να είστε καταπληκτικοί την ημέρα του γάμου σας και ανησυχείτε ότι εσείς ή ο σύντροφός σας δεν έχετε και τόση καλή σχέση με τον φακό;

Μην ανησυχείτε γιατί το team του My Dreamful Wedding σας δίνουμε συμβουλές για να βεβαιωθείτε ότι θα βγείτε όμορφοι στις φωτογραφίες του γάμου σας. Ανεξάρτητα από το που είναι ο γάμος σας, θα θέλετε να γνωρίζετε ότι ο φωτογράφος του γάμου σας μπορεί πραγματικά να βοηθήσει σε αυτό!

Εδώ είναι οι 5 κορυφαίες συμβουλές μας για το πώς μπορείτε να δείχνετε καταπληκτικοί την ημέρα του γάμου σας!




Νιώσε άνετα με τον/την φωτογράφο σας

Εάν δεν μπορείτε να επικοινωνήσετε ή να αισθανθείτε άνετα με τον φωτογράφο του γάμου σας, θα κάνει τη φωτογραφία λίγο πιο αμήχανη και θα μειώσει τις πιθανότητες να σας κάνει να φαίνεστε καταπληκτικοί την ημέρα του γάμου σας. Γι' αυτό πάρτε τον χρόνο σας και γνωρίστε πιο πριν το φωτογράφο σας, συζητήστε ώστε και εκείνος να μάθει όσο γίνεται περισσότερο για τις προσωπικότητα σας. Ακόμα κι αν θέλετε 100% φυσικές φωτογραφίες όλη την ημέρα χωρίς ούτε ένα πορτρέτο, θα πρέπει να είστε άνετοι μαζί του. Είναι μια από τις πιο προσωπικές μέρες της ζωής σας και ένας "ξένος" θα είναι δίπλα σας όλη μέρα. Έτσι, αφιερώστε λίγο χρόνο για να συνομιλήσετε. Κάντε το φωτογράφο φίλο σας!

beauty in photography

Εξασκηθείτε στην pre-wedding φωτογράφιση

''Είναι πραγματικά σημαντικό για μένα να γνωρίζω τα ζευγάρια με τα οποία θα συνεργαστώ, καθώς όσο περισσότερο τους γνωρίζω, τους χαρακτήρες και τις προσωπικότητές τους, τόσο περισσότερο μπορώ να τους φωτογραφίσω και να βεβαιωθώ ότι οι εικόνες τους αντιπροσωπεύουν''

Λέει ο φωτογράφος Stephen Walker. Γι' αυτό πάντα είναι ιδανικό να υπάρχει και η pre- wedding φωτογράφηση ώστε το ζευγάρι να παίρνει τον χρόνο του να εξασκηθεί μπροστά στον φακό και να πειραματιστεί ώστε να βρει ποια πλευρά του προσώπου ή ποια στάση του σώματος τον βολεύει.

Stephen-Walker
Stephen Walker Photography




Να είστε ο εαυτός σας

Πολλά ζευγάρια σκέφτονται πώς ακριβώς θα φαίνονται στις φωτογραφίες τους μετά το γάμο. Η συμβουλή εδώ είναι να προσπαθήσουμε να μην το περιπλέκουμε υπερβολικά. Την ημέρα του γάμου σας, απλά πρέπει να είστε ο εαυτός σας. Εσείς είστε, η ιστορία και οι χαρακτήρες της ημέρας του γάμου που τελικά θα είναι πολύτιμοι. Απλά να είστε ο εαυτός σας και να τον αγαπάτε, να γελάτε και να χαρείτε την στιγμή που ο φωτογράφος σας φωτογραφίζει. Θα είστε υπέροχοι την ημέρα του γάμου σας αν είστε απλά ο εσείς!

beauty in photography


36 Προβολές1 Σχόλιο

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

1 Comment


Nice blog

Like
bottom of page