top of page
  • Εικόνα συγγραφέαNineta

Απλά tips για να επιλέξετε τον φωτογράφο του γάμου σας από την Λάουρα Παπαθανασίου

Έγινε ενημέρωση: 28 Ιαν 2021

Η φωτογράφος Λάουρα Παπαθανασίου της Lp Events (https://www.lpevents.gr/)μας εξηγεί πως μπορούν όλα τα μελλόνυμφα ζευγάρια να επιλέξουν τον επαγγελματία φωτογράφο που τους ταιριάζει ,βοηθώντας τα να ζήσουν την ιστορία τους με τον πιο μαγικό τρόπο μέσα από τον φακό.Σίγουρα θέλετε όταν κοιτάζετε την φωτογράφιση του γάμου σας να νιώθετε ξανά και ξανά όπως νιώσατε εκείνη την μέρα που ήσασταν οι πρωταγωνιστές του νέου ξεκινήματός σας στην ζωή με το έτερόν σας ήμισυ…Με την εμπειρία μας έως τώρα βλέπουμε ότι υπάρχουν 4 βασικά κριτήρια


Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Για κάποιους η φωτογραφία παίζει μεγάλο ρόλο για κάποια άλλα ζευγάρια πάλι όχι.. Εδώ βλέπουμε πως πρέπει να κριθεί το πόσο σημαντικό είναι για το ζευγάρι το κομμάτι της φωτογράφισης του γάμου τους ή όχι, πόση σημασία δίνουν στην ποιότητα και ύφος του τρόπου που θα αποθανατιστεί η μεγάλη εκείνη μέρα.


Η ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ

Το καλλιτεχνικό στυλ και η ματιά του κάθε καλλιτέχνη δηλαδή το πως αντιλαμβάνεται ο πελάτης τον τρόπο που αποδίδει ο φωτογράφος τις αναμνήσεις του. Αυτή η κατηγορία περιλαμβάνει το ύφος της επεξεργασίας, τα χρώματα, το μοντάζ της δουλειάς του κάθε καλλιτέχνη και πως αυτά «μιλούν» στο κάθε ζευγάρι


ΤO BUDGET

Επόμενο κριτήριο φυσικά είναι το budget κάθε ζευγαριού , διότι όσο και αν αρέσει η δουλειά κάποιου φωτογράφου είναι σημαντικό να είναι στο budget range του πελάτη.


Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ

Last but not least, ίσως το πιο σημαντικό από όλα, η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ και η καλή εντύπωση που κάνει ο κάθε επαγγελματίας στο ζευγάρι. Η σημασία του φωτογράφου την ημέρα του γάμου είναι μεγάλη , καθώς έχει να κάνει με την συνεχή καλή επικοινωνία με το ζευγάρι. Όχι μόνο την ημέρα του γάμου αλλά και καθόλη την διάρκεια της συνεργασίας τους.





LpEvents


Τηλ. ραντεβού 693 8376731

56 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Comments


bottom of page