top of page
  • Εικόνα συγγραφέαNineta

Γιατί η Prewedding Φωτογράφιση είναι must !

Έγινε ενημέρωση: 25 Ιαν 2021


Οι αναμνήσεις ξεθωριάζουν, αλλά οι εικόνες μένουν για πάντα. Η prewedding φωτογράφιση είναι το γαμήλιο δώρο που θα κάνετε σε εσάς, διότι σαν ζευγάρι σίγουρα θέλετε να έχετε ξεχωριστές και ιδιαίτερες φωτογραφίες που να σας θυμίζουν το μεγάλο αυτό γεγονός. Πρόκειται για μια φωτογράφιση του ζευγαριού, η οποία πραγματοποιείται κάποια ορισμένη μέρα πριν από τον γάμο.Το μόνο που χρειάζεται είναι η αγάπη σας, μια μοναδική τοποθεσία και φυσικά ένας επαγγελματίας φωτογράφος ! Μην ξεχνάτε ότι αυτή είναι η ευκαιρία να πείτε την δική σας ιστορία αγάπης.


ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Αυτή είναι η τέλεια ευκαιρία ώστε το ζευγάρι να έρθει πιο κοντά και να νιώσει άνετα με τον φωτογράφο του γάμου τους. Είναι αυτό που λέμε, η καλύτερη ευκαιρία για να «σπάσει ο πάγος». Έτσι την ημέρα του γάμου σας θα μπορείτε να είστε πολύ πιο χαλαροί μπροστά από τον φακό και παράλληλα δίνεται στον φωτογράφο η ευκαιρία να σας μάθει καλύτερα.





Επίσης αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να ανακαλύψετε ποιος τύπος φωτογράφισης γάμου σας αρέσει. Ο φωτογράφος βλέπει ποιες γωνίες προτιμάτε, αν είστε ντροπαλοί ή όχι, ή αν υπάρχει κάτι που σας κάνει να νιώθετε άβολα έτσι ώστε να μπορέσει να σας βοηθήσει περισσότερο την ημέρα του γάμου σας.




Πολύ σημαντικό είναι ότι μπορείτε να αξιοποιήσετε τις συγκεκριμένες φωτογραφίες στην όλη διαδικασία του γάμου, είτε χρησιμοποιώντας το υλικό για τα προσκλητήριά σας ή ακόμα και για ευχαριστήριες κάρτες στους καλεσμένους. Επιπλέον θα μπορούσατε να φτιάξετε έναν καμβά καλωσορίσματος ή και να διακοσμήσετε το βιβλίο ευχών σας.





Δοκιμάστε τον επαγγελματισμό και την ποιότητα οποιασδήποτε εταιρίας ή freelancer που σκέφτεστε, και βεβαιωθείτε ότι θα έχετε το καλύτερο value for money.


Ευχαριστούμε πολύ το Studio Koresis για τις πολύτιμες συμβουλές και το υλικό.





Τηλ. ραντεβού 6944 743713

Instagram: studiokoresis


215 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Comentarios


bottom of page