top of page
  • Εικόνα συγγραφέαNineta

Photobooth το νέο must στην δεξίωση του γάμου σας

Αν ψάχνετε τρόπο να ενθουσιάσετε τους καλεσμένους του γάμου σας, με κάτι πρωτότυπο και διασκεδαστικό, με το photobooth τον βρήκατε.


Το Photobooth είναι μια παροχή που κάθε γάμος πρέπει να έχει, αφού δίνει την δυνατότητα στους καλεσμένους να ασχοληθούν με κάτι το οποίο θα τους προσφέρει μόνο γέλιο και χαμόγελα. Ένας από τους βασικότερους τρόπους να θυμούνται τον γάμο σας, είναι οι φωτογραφίες, αλλά τι γίνεται όταν οι καλεσμένοι περιμένουν να πάρουν τις φωτογραφίες τους από το ζευγάρι για μήνες ή πολύ πιθανό και να μην τις παραλάβουν ποτέ;




Γι’ αυτό το Photobooth έχει την δυνατότητα να εκτυπώνει επιτόπου τις φωτογραφίες που τραβάει ο κόσμος και έτσι το μόνο σίγουρο είναι πως θα έχουν σίγουρα φωτογραφικές αναμνήσεις από τον γάμο σας.


Επίσης, το Photobooth θα κάνει τον γάμο σας ξεχωριστό, καθώς εξασφαλίζει μία διασκεδαστική δραστηριότητα ακόμα και για καλεσμένους που δεν τους αρέσει να χορεύουν ιδιαίτερα. Είναι μια διαφορετική πινελιά στη διασκέδασή τους και σας εγγυόμαστε ότι το Photobooth είναι κάτι που θα τους εντυπωσιάσει.



Τα αξεσουάρ (props) είναι πάντα επιλεγμένα βασισμένα στην πιθανή θεματολογία που θα έχετε δώσει στο event σας, ώστε να ταιριάζουν με τον στολισμό που έχετε επιλέξει και με τις φωτογραφίες που θα βγουν.


Περισσότερα :



  • 6946 969 556

  • Viber: 6946 969 556

  • Whatsup: 6946 969 556

  • 6906 898 234

Αγίου Ιωάννου 18-20, Αγ. Παρασκευή 153 42, Αττική






27 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Comments


bottom of page