top of page
  • Εικόνα συγγραφέαVictoria

Πολιτικός γάμος: τι να φορέσεις για να εντυπωσιάσεις αυτή την ξεχωριστή μέρα!

Έγινε ενημέρωση: 25 Ιαν 2021

Πολλά ζευγάρια επιλέγουν να κάνουν ένα πολιτικό γάμο αντί για θρησκευτικό, είτε γιατί ο θρησκευτικός γάμος δεν είναι η επιλογή τους, είτε γιατί έρχεται ένα παιδί, είτε γιατί πολύ απλά το άγχος του προγραμματισμού ενός θρησκευτικού γάμου είναι αρκετά μεγάλο. Αφού λοιπόν πήρες την απόφαση με τον αγαπημένο σου και έχετε βγάλει και την άδεια πολιτικού γάμου ο καθένας ξεχωριστά, καταθέτοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά στον Δήμο μόνιμης κατοικίας σας - αν τυχόν δεν το κάνατε ακόμη μπορείτε να δείτε τι χρειάζεται εδώ - εμείς θα σου δώσουμε ιδέες για το τι να επιλέξεις την ημέρα εκείνη σε όποια κατηγορία και αν ανήκεις. Γιατί η νύφη είτε στην εκκλησία είτε στο δημαρχείο πρέπει να ξεχωρίζει!


Midi λευκό φόρεμα


Ένα midi λευκό φόρεμα είναι μια κλασική και παραμυθένια επιλογή για πολιτικό γάμο! Πολύ κομψό και μοντέρνο στυλ με το μήκος του να φτάνει λίγο πάνω από τον αστράγαλο. Τα νυφικά στο μήκος αυτό είναι ιδιαίτερα θηλυκά και κολακευτικά για τις περισσότερες γυναίκες. Ανάδειξε το με ένα ζευγάρι υπέροχα πέδιλα και θα είσαι ξεχωριστή!


Παντελόνα με τοπ


Αν θέλεις ένα outfit μέσα στο οποίο να νιώθεις απόλυτα άνετα τότε μπορείς να φορέσεις μια φαρδιά παντελόνα. Μπορεί να μη σου ακούγεται κατάλληλη για γάμο αλλά αν τη συνδυάσεις με ένα καλό τοπ τότε το σύνολο μπορεί να γίνει εντυπωσιακό. Φόρεσε λοιπόν από πάνω ένα τοπ από δαντέλα και θα είσαι εντυπωσιακή την ξεχωριστή σου ημέρα!


Φόρεμα με έξω την πλάτη


Το πάντρεμα του μοντέρνου με το ρομαντικό! Το εξώπλατο νυφικό είναι απόλυτα μοντέρνο και σέξυ και προσθέτοντας του την δαντέλα αμέσως το κάνουμε να αγγίξει τον ρομαντισμό! Καλό θα ήταν αν επιλέξεις την ανοιχτή πλάτη να προσέξεις ώστε το μήκος του φορέματος να μην είναι πολύ κοντό.


Μακριά φούστα με μπλουζάκι


Μια επίσης δημοφιλή επιλογή είναι οι μακριές φούστες. Κολακεύουν κάθε σωματότυπο και μπορούν να συνδυαστούν εύκολα με μια απλή μπλούζα ή ένα τοπ. Μπορείς να διαλέξεις ένα απλό ύφασμα για το σετ ή ένα πιο καλό, όπως η δαντέλα. Το πόσο επίσημο θα είναι εξαρτάται απόλυτα από εσένα!


Λευκό κοστούμι


Τι πιο κατάλληλο από ένα total white κοστούμι (με ζώνη στη μέση ή χωρίς) για τον πολιτικό σου γάμο;; Κομψό, προσεγμένο και αναδεικνύει το σώμα σου! Για να το ολοκληρώσεις με μια chic πινελιά, πολύ ιδιαίτερη επιλογή θα ήταν ένα ζευγάρι εντυπωσιακά ψηλοτάκουνα πέδιλα!


Μείνε συντονισμένη, γιατί στο επόμενο άρθρο θα σου προτείνω υπέροχα φορέματα αν το μωράκι έχει έρθει πριν την πρόταση γάμου…

39 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Comentários


bottom of page