top of page

3 Τάσεις για το 2022... Είστε έτοιμες?



Φουσκωτά μανίκια, floral διακοσμήσεις, εξαιρετικά μακριές ουρές.. Οι τάσεις για το 2022 είναι τόσο ιδιότροπες και διασκεδαστικές, που είναι αδύνατο να επιλέξετε σε μία επιλογή.

Αν παντρεύεστε ή απλά απολαμβάνετε να κοιτάτε τα νυφικά φορέματα και να συμβαδίζετε με τα τρέχοντα στυλ, η ομάδα του My Dreamful Wedding σας έχει συντάξει μια λίστα με μερικά από τα αγαπημένα μας νυφικά από την νέα συλλογή του 2022. Είστε έτοιμες??


Γκάλια Λαχάβ



Αν το budget σας είναι απεριόριστο, ωραία επιλογή θα ήταν από τη συλλογή της Galia Lahav. Τα νυφικά του οίκου πάντα μοιάζουν με μια φαντασίωση που ζωντανεύει αυτό που φοράτε! Θα πάρετε την ανάσα όλων και θα τους αφήσετε άφωνους, συμπεριλαμβανομένου του μέλλοντα συζύγου σας.

Βέρα Γουάνγκ



Τα νυφικά Vera Wang είναι δημοφιλή για πολλούς λόγους. Απλά ξέρει πώς να δημιουργήσει κάτι ξεχωριστό, και ενώ ένας συνδυασμός από χάντρες και ένα πολύ μεγάλο λουλούδι μπορεί να φαίνονται υπερβολικά για μερικούς, αυτή είναι ακριβώς η πρωτοτυπία και η διαφορά.

Αμσαλέ



Όταν πρόκειται για τάσεις σε σχέση με ένα ρομαντικό στυλ, ωραία επιλογή είναι όπως μας έχει διδάξει η ιστορία της μόδας να πάμε πίσω στον χρόνο. Ένα πριγκιπικό φόρεμα με αφαιρούμενα μανίκια. Είναι ένας ρομαντικός και εύκολος τρόπος για να αλλάξετε την εμφάνισή σας καθ' όλη τη διάρκεια της δεξίωσης του γάμου σας.

38 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Comments


bottom of page