top of page
  • Εικόνα συγγραφέαNineta

Νυφικά Γιώτα Καλογεροπούλου: Τα νυφικά που θα ερωτευτείς

Έγινε ενημέρωση: 25 Ιαν 2021

Η ιστορία του οίκου ξεκινά το 1960, όταν η Γιώτα Καλογεροπούλου, ξεκίνησε να σχεδιάζει νυφικά, καθώς και όλα τα αξεσουάρ του γάμου (καπέλα, κουάφ, πέπλα, λαμπάδες, μπομπονιέρες).

Την παράδοση συνεχίζει εδώ και 22 χρόνια η κόρη της, σχεδιάστρια Βέρα Καλογεροπούλου που σχεδιάζει νυφικά για όλους τους τύπους γυναικών όπως τη ρομαντική, τη θηλυκή, την πιό σοφιστικέ, τη λιτή, την πολύ νεαρή. Με τη Βέρα μπορείτε να σχεδιάσετε το νυφικό των ονείρων σας και να σας βοηθήσει να διαλέξετε από την μπομπονιέρα μέχρι και τα στέφανα!


Την Βέρα την συναντήσαμε στο ατελιέ της στο Κολωνάκι. Είναι μια γυναίκα που την χαρακτηρίζει η γλυκύτητα και η καλοσύνη. Είναι το κατάλληλο πρόσωπο να εμπιστευθείτε, ώστε να κάνετε, με τις πολύτιμες συμβουλές της, το όνειρό σας πραγματικότητα.Σίγουρα θα θέλετε να γίνετε φίλες με το που την γνωρίσετε. Σχετικά με το νυφικό η Βέρα λέει:

«Πρέπει ο σχεδιασμός του νυφικού να αντικατοπτρίζει το στυλ και την προσωπικότητα της νύφης, και φυσικά, να εναρμονίζεται με το σώμα της»

Επίσης οι τάσεις που ακολουθούν το βραδυνό ρούχο δεν θα έπρεπε να επηρεάζουν το νυφικό γιατί αυτό φοριέται «1 φορά» και ίσως οι τάσεις της μόδας να μη συμβαδίζουν με το στυλ και το σώμα της νύφης.


Επίσης ανάλογα με τη γραμμή του νυφικού, χρησιμοποιούνται τα ανάλογα υφάσματα ( όπως duchesse, soie-sauvage, οργάντζα, μουσελίνα, ταυτά, αλπακά, δαντέλες σαντιγύ ή κορδονέ κλπ.) αλλά και τα ανάλογα χρώματα ( λευκό, off-white, ivory, champaigne, mocca κλπ. )με βάση τα χρώματα της επιδερμίδας, των ματιών, των μαλλιών κλπ.

Είμαι υπέρ του πέπλου γιατί δίνει «αέρα» στη νύφη και διαχωρίζει πολύ συχνά το νυφικό απ’το φόρεμα.

Επίσης η Βέρα σχεδιάζει και ράβει βραδυνά φορέματα για τις μητέρες, τις πεθερές, τις κουμπάρες που χρειάζονται κάτι να ραφτεί «στο σώμα τους» σε μοναδικά σχέδια και στις καλύτερες τιμές.



Εκτός των σχεδίων της, δεν παραβλέπει να συνεργάζεται με γνωστούς ευρωπαϊκούς οίκους νυφικών (Ισπανία, Γαλλία, Αγγλία).



Σας περιμένει στο νέο ιδιόκτητο σαλόνι τους με φανταστικές δημιουργίες σε νυφικά , λαμπάδες και μπομπονιέρες στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς.




Χάριτος 8, Κολωνάκι Αθήνα

Τηλ. ραντεβού 210 7218119 210 6251291


Διάβασε περισσότερα Bridal dresses by Celia Kritharioti


98 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Comments


bottom of page