top of page
  • Εικόνα συγγραφέαLiLi

Bridal dresses by Celia Kritharioti

Έγινε ενημέρωση: 25 Ιαν 2021


Ήρθε η στιγμή που ονειρευόσουν από μικρό κοριτσάκι. Η επιλογή νυφικού φορέματος! Η καταξιωμένη σχεδιάστριας μόδας Σήλια Κριθαριώτη έχει σχεδιάσει για σένα ονειρεμένα νυφικά φορέματα που θα σε κάνουν να νιώθεις ξεχωριστή και μοναδική στην ημέρα των ονείρων σου. Εξάλλου όπως όλοι γνωρίζουμε η Σήλια Κριθαριώτη ξέρει να σχεδιάζει για τη γυναίκα που σέβεται την θηλυκότητα της, αγαπά τον εαυτό της και επιθυμεί να είναι όμορφη για εκείνη και τους γύρω της.

  • Δαντελένια νυφικά Για πιο αέρινα couture δαντελένια σχέδια που θα σε κάνουν να δείχνεις σαν νεράιδα στην ημέρα των ονείρων σου, σου προτείνουμε τις παρακάτω δημιουργίες.


  • Μεταξωτά νυφικά Για εσάς που είστε πιο ρομαντικές και αγαπάτε το μετάξι σας προτείνουμε αυτή την συλλογή με τα περίτεχνα χειροποίητα κεντήματα και τα φίνα υφάσματα που θα σας δώσει την φινέτσα, την θηλυκότητα και τον ρομαντισμό που θέλετε.



  • Σύγχρονη βασίλισσα Αν επιθυμείτε να είστε σύγχρονη βασίλισσα του παραμυθιού με πολυτέλεια και φινέτσα στην πιο σύγχρονη και καλύτερη εκδοχή σας, τότε σας έχουμε και αυτές τις επιλογές για την επιλογή του νυφικού φορέματος σας.

Bridal dresses by Celia Kritharioti





Δαιδάλου 8, Αθήνα

Τηλ. ραντεβού 2103221318 2107255357




164 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Comentários


bottom of page