top of page

Εβδομάδα νυφικής μόδας. Part 2

Συνεχίζουμε να σας δίνουμε ιδέες και πληροφορίες εστιάζοντας κυρίως σε νέους σχεδιαστές. Σας δείχνουμε τις δημιουργίες της Anita Dongre.


Με σκοπό στην αυτοπεποίθηση των γυναικών και στα οικολογικά υφάσματα, η Anita Dongre, έχει γίνει ένας παγκοσμίου φήμης πολυτελής οίκος μόδας. Ως σχεδιάστρια, η Dongre αποτελεί παράδειγμα του στυλ της συνδυάζοντας την παραδοσιακή ινδική αισθητική της με σύγχρονες τεχνικές ένας συνδυασμός που την χωρίζει από πολλούς κορυφαίους σχεδιαστές μόδας, ειδικά μέσα στον νυφικό χώρο.


Επιπλέον, σε συνδυασμό με την ετικέτα της, η Dongre έχει ένα ίδρυμα για να βοηθήσει τις γυναίκες τεχνίτριες στην αγροτική Ινδία να γίνουν οι παραγωγοί, οι ιδιοκτήτες, οι μέτοχοι και οι διαχειριστές των δικών τους εταιρειών. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της, "Το Ίδρυμα Anita Dongre έχει δώσει σε αμέτρητες αγρότισσες μια ίση φωνή παρέχοντάς τους ευκαιρίες διαβίωσης και κατάρτιση δεξιοτήτων. Μια ηθική vegan, περιβαλλοντολόγος και αναβίωση της τοπικής τέχνης, η Anita υποστηρίζει τη συμπονετική διαβίωση, γι αυτό τα σχέδιά της δεν χρησιμοποιούν γούνα ή δέρμα. Μοιράζεται αυτή την κοσμοθεωρία με την αδελφή της Meena Sehra και τον αδελφό της Mukesh Sawlani, οι οποίοι εργάζονται μαζί της."


Laukya


Bhuvi


Mihik


Lokesha


Sibani


24 Προβολές1 Σχόλιο

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

1 commentaire


Like A Diva UK
Like A Diva UK
20 mai 2022

For vivid ethnic attire, visitLike A Diva. We have a stunning collection of Indian Dresses, Indian Ethnic Wear, Designer Anarkali Suits, Indian Evening Gowns, Lehenga, fashion Sharara Suits, and Evening Dresses for all your occasions.

J'aime
bottom of page