top of page
  • Εικόνα συγγραφέαAntigoni

7 + 1 μέρη στην Αθήνα για την τέλεια πρόταση γάμου

Έγινε ενημέρωση: 16 Μαΐ 2021


restaurant for proposal

#1 Chocolat Royal, Θησείο


Στο κέντρο του Θησείου το εστιατόριο Chocolat Royal προσφέρει πανοραμική θέα της Ακρόπολης και του Λυκαβηττού. Η διεθνής κουζίνα του θα σας εντυπωσιάσει και σε συνδυασμό με τον υπέροχο χώρο θα απολαύσετε ένα ρομαντικό δείπνο.


#2 Acropolis Ami Roof Garden, Νέος Κόσμος


Λίγο πιο έξω από το κέντρο της Αθήνας στο εστιατόριο Acropolis Ami Roof Garden η πανοραμική θέα θα σας κόψει την ανάσα. Το μενού είναι πλούσιο σε κλασσικές συνταγές αλλά και gourmet προτάσεις για να εντυπωσιάσουν την αγαπημένη σας.


#3 Point of View, Κέντρο Αθήνας


Στον 12ο όροφο του ξενοδοχείου Dorian Inn στην Πειραιώς το εστιατόριο Point of View θα σας μαγέψει. Δίπλα στη πισίνα του ξενοδοχείου και με θέα την Ακρόπολη, τον Λυκαβηττό και το Σαρωνικό τι άλλο χρειάζεται για να πει το ναι;

restaurant for proposal

#4 Skyfall, Μετς


Με πρώτο πλάνο την Ακρόπολη, το Bar Restaurant θα σας εντυπωσιάσει τόσο με τη θέα όσο και με τις γαστρονομικές επιλογές του. Η επίπλωση και οι κρυφοί φωτισμοί συνθέτουν το ιδανικό περιβάλλον για να ζητήσει κανείς από την αγαπημένη του να τον παντρευτεί.


#5 Ορίζοντες Λυκαβηττού, Λυκαβηττός


Με θέα τη φωτισμένη Αθήνα και με menu επιμελημένο από σεφ υψηλών προδιαγραφών μπορείτε εύκολα να κερδίσετε τις εντυπώσεις της αγαπημένης σας για να κάνετε το επόμενο βήμα της σχέσης σας.



restaurant for proposal

#6 Ελαία, Πλάκα


Για τους πιο παραδοσιακούς τύπους και λάτρεις της ελληνικής κουζίνας η Ελαία στην Πλάκα αποτελεί την απόλυτη επιλογή. Η υπέροχη ταράτσα με θέα τον Παρθενώνα αλλά και οι αξεπέραστες συνταγές θα σας βοηθήσουν να αφήσετε πίσω κάθε αναστολή και να ανοίξετε την καρδιά σας στην αγαπημένη σας.


#7 Zillers Roof Garden, Κέντρο Αθήνας


Στο υπέροχο καταπράσινο Roof Garden του ξενοδοχείου Zillers θα συναντήσετε ακόμη μια εξαιρετική επιλογή για να κάνετε την πρόταση γάμου που ονειρεύεστε. Αν είστε λάτρεις των gourmet απολαύσεων και του εκλεκτού κρασιού κλείστε τραπέζι.


#8 Balcony Restaurant & Bar, Κουκάκι


Το μπαλκόνι ενός υπέροχου νεοκλασικού στη Βεΐκου μπορεί να φιλοξενήσει ένα άκρως ρομαντικό δείπνο και να βρείτε εκεί την ευκαιρία να παίξετε το πιο δυνατό σας χαρτί. Οι ευφάνταστες γεύσεις του θα σας ταξιδέψουν σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.


πρόταση γάμου σε μαγαζί

Αναλυτικές πληροφορίες εστιατορίων












274 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Comments


bottom of page