top of page

5 λόγοι για να σχεδιάσετε έναν καλοκαιρινό γάμο


καλοκαιρινός γάμος

Δεν είναι τυχαίο που αποκαλούν το καλοκαίρι "εποχή γάμου". Πολλά νέα ζευγαράκια επιλέγουν να μοιραστούν το γάμο τους κατά τη διάρκεια αυτής της ηλιόλουστης και ζεστής περιόδου του χρόνου. Αν είστε στα αρχικά στάδια του σχεδιασμού ενός γάμου, ξέρετε ότι το πρώτο πράγμα που πρέπει να αποφασίσετε είναι ποια ώρα του χρόνου θα είναι η μεγάλη σας μέρα. Κατά την εξέταση ενός καλοκαιρινού γάμου, υπάρχουν πολλοί λόγοι για να στραφεί η ψήφος σας προς αυτή την κατεύθυνση. Το teams του My Dreamful Wedding σας δίνει λόγους για τους οποίους οι καλοκαιρινοί γάμοι είναι απλά οι καλύτεροι. Αγαπάμε το καλοκαιράκι! Εσείς?


1. Μπορείτε να επωφεληθείτε από τον εκπληκτικό καιρό

Αν θέλετε να κάνετε έναν υπαίθριο γάμο ή να τραβήξετε φωτογραφίες γάμου έξω, το καλοκαίρι είναι από μόνο του ιδανικό, καθώς είναι δεδομένο ότι θα έχει καλό καιρό. Σε πολλές γεωγραφικές τοποθεσίες, ανησυχείτε ότι ο καιρός δεν είναι αρκετά ζεστός στη περίπτωση που επιλέξατε κάποια άλλη εποχή του έτους. Ωστόσο, μπορείτε λίγο πολύ να υπολογίζετε ότι ο καιρός είναι σταθερά ζεστός και ηλιόλουστος τις ημέρες του καλοκαιριού, αφαιρώντας το άγχος της πρόβλεψης.

καλοκαιρινός γάμος




2. Υπάρχει μια ποικιλία επιλογών λουλουδιών

Αυτό είναι κάτι που πιθανότατα δεν θα σκεφτόσασταν, αλλά το καλοκαίρι προσφέρει μια ευρύτερη ποικιλία λουλουδιών σε καλύτερες τιμές από οποιαδήποτε άλλη εποχή του χρόνου. Μεταξύ των μηνών Ιουνίου και Αυγούστου, πολλές περισσότερες ποικιλίες λουλουδιών ανθίζουν σε διάφορες γεωγραφικές τοποθεσίες. Αυτό σημαίνει ότι τα λουλούδια που έχετε κατά νου είναι πιο πιθανό να είναι διαθέσιμα και σε πιο λογική τιμή.




3. Οι επισκέπτες θα έχουν μεγάλη ταξιδιωτική ευελιξία

Οι καλοκαιρινοί μήνες περιέχουν αρκετές διακοπές που μπορούν εύκολα να μετατραπούν σε μεγάλα Σαββατοκύριακα, καθιστώντας την ιδανική στιγμή για να φιλοξενήσετε το γάμο σας εάν έχετε μια πληθώρα επισκεπτών εκτός πόλης.

καλοκαιρινός γάμος

4. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε υπαίθριους χώρους

Λόγω του ήπιου καιρού, το καλοκαίρι συνδέεται με τους υπαίθριους χώρους. Αυτή η εποχή του χρόνου σας δίνει την επιλογή να παντρευτείτε στην παραλία και να φιλοξενήσετε τους καλεσμένους σας σε εξωτερικό χώρο! Είτε θέλετε ένα γάμο με θέμα το clambake, μια τελετή στην παραλία boho ή έναν γάμο με σκηνές σε ένα εκτεταμένο γκαζόν, όλες αυτές οι επιλογές είναι δυνατές κατά τη διάρκεια αυτής της ζεστής εποχής του χρόνου.




5. Θα έχετε ατελείωτες επιλογές μήνα του μέλιτος

Για όσους θέλουν να πάνε ταξίδι του μέλιτος μετά το γάμο τους, το καλοκαίρι προτείνει σε ζευγάρια με ένα ευρύ φάσμα επιλογών τοποθεσίας παγκοσμίως, από σημεία της Καραϊβικής έως τις χώρες της Ευρώπης. Το τελευταίο πράγμα που θέλετε να κάνετε είναι να ανησυχείτε για τον καιρό που απογοητεύει το μήνα του μέλιτος σας, αλλά κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού πιθανότατα δεν θα χρειαστεί.

καλοκαιρινός γάμος

50 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Comments


bottom of page