top of page

Γαμήλιο χτένισμα σύμφωνα με το ζώδιο σου

Έγινε ενημέρωση: 6 Μαΐ 2021


γαμήλιο χτένισμα - ζώδια

Κριός – Μαλακά κύματα


Ο Κριός είναι γενναίος και αγκαλιάζει αυτό που είναι. Μαλακά κύματα απαλά πλαισιώνοντας το πρόσωπό σας είναι το τέλειο νυφικό χτένισμα για να δώσετε την αίσθηση της πυρκαγιάς!


Ταύρος – Κλασική χολιγουντιανή αίγλη


Οι Ταυρίνες νύφες είναι γνωστές για το καλό γούστο τους και αγαπούν τα λεπτότερα πράγματα στη ζωή. Αυτό το κλασικό και vintage στυλ δεν θα βγει ποτέ από το στυλ της συγκεκριμένης νύφης στην οποία ταιριάζει να φτιάξει τα μαλλιά της την ημέρα του γάμου της σε κύματα του Χόλιγουντιανού στυλ.


Δίδυμοι - Αγκαλιάστε μια πλεξούδα

Γνωστός ως "τα δίδυμα", φυσικά, ένας Δίδυμος θα ήθελε το καλύτερο και των δύο κόσμων. Το χτένισμα που ταιριάζει σε μία δίδυμο νύφη είναι τα μαλλιά της μερικώς πλεγμένα και μερικώς κάτω, με ένα στέμμα λουλουδιών που προστέθηκε για τη δεξίωση! Ιδιοφυΐα.

γαμήλιο χτένισμα - ζώδια




Καρκίνος – Γαμήλια αλογοουρά

Η καρκίνος νύφη είναι ευαίσθητη και ρομαντική αλλά πρακτική, οπότε μια όμορφη ψηλή αλογοουρά με μαλακά κομμάτια που πλαισιώνουν το πρόσωπο θα λειτουργούσε τέλεια.


Λέων – Άγριος και κομψός

Οι Λέων είναι δημιουργικοί και μια βουτιά διασκέδασης την ημέρα του γάμου τους δεν θα μας εξέπληττε καθόλου! Η λιονταρίνα νύφη μας θα οργανώσει μια διασκεδαστική γιορτή που θα περιλαμβάνει αυτή τη δημιουργικότητα, με άφθονη μουσική και ακόμη και μια βουτιά στην πισίνα. Τα μαλλιά της θα είναι επίσης διασκεδαστικά, με το χαρακτηριστικό της κυματιστό στυλ στο οποίο ταιριάζει και ένα καπέλο!


Παρθένος – Μια όμορφη κορδέλα στο κεφάλι σας

Η Παρθένος είναι δημιουργική και μια όμορφη επιλέγοντας μια διακοσμημένη κορδέλα για το κεφάλι θα συμπληρώσει την προσωπικότητα και το στυλ της. Επιλέγοντας μια κορδέλα με διακοσμητικά μαργαριτάρια και τα μαλλιά της έξω σε ένα μακρύ κυματιστό στυλ.



γαμήλιο χτένισμα - ζώδια

Ζυγός – Μισά μαλλιά πάω μισά κάτω

Η νύφη Ζυγός είναι περιπετειώδες αλλά και αναποφάσιστη, οπότε μια εμφάνιση που απευθύνεται στο καλύτερο και των δύο κόσμων θα λειτουργούσε όμορφα γι 'αυτές.


Σκορπιός – Ένα updo

Γνωστός ως χαρισματικός, ένας Σκορπιός θα κουνούσε ένα απαλό tousled updo. Στην σκορπιό νύφη ταιριάζει μια μεταλλική κορδέλα στολισμένη με λουλούδια για να επαινέσει το βλέμμα της.


Τοξότης – Χαμηλός κότσος

Αυτό το στυλ είναι απίστευτα δημοφιλής, οπότε τι θα ταίριαζε περισσότερο από ένα από τα πιο δημοφιλή γαμήλια χτενίσματα, ένας χαμηλός ρομαντικός κότσος! Η νύφη τοξότης επιλέγει ένα πανέμορφο χαμηλό κότσο για το γάμο της στην παραλία.




γαμήλιο χτένισμα - ζώδια


Αιγόκερως – Ένα πέπλο μαντίλας

Μυστηριώδης αλλά τολμηρός, η νύφη Αιγόκερως θα ήταν όμορφη με ένα πέπλο! Στην πανέμορφη νύφη Αιγόκερο ταιριάζει ένα πέπλο με δαντέλα με τα μακριά μαλλιά της την ημέρα του γάμου της. Ένα πέπλο μαντίλας είναι ένα πέπλο με χτένι δαντέλα γύρω από την άκρη. Αυτό το στυλ λειτουργεί καλά με vintage και ρομαντικούς γάμους.


Υδροχόος – Ατημέλητο λουκ

Οι Υδροχόοι είναι γνωστοί ως καινοτόμοι και εκκεντρικοί, οπότε ένα στυλ με κάποια κλίση είναι το μόνο που θα έκανε γι 'αυτούς την ημέρα του γάμου τους. Μια υδροχόος νύφη μπορεί να φτιάξει τα μαλλιά της σε ένα μποέμ χτένισμα την ημέρα του γάμου της.


Ιχθύες – Πέπλο πουλιών

Καλλιτεχνικό, παρεξηγημένο και συχνά ανέφικτο, ένα πέπλο πουλιών είναι ένα ιδανικό στυλ για αυτό το σημάδι νερού.

γαμήλιο χτένισμα - ζώδια


γαμήλιο χτένισμα - ζώδια


69 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Comentários


bottom of page