top of page

5 Υγιεινές Συνήθειες για Αρραβωνιασμένα Ζευγάρια


Υγιεινές-Συνήθειες-Ζευγάρια

Ενώ πήρατε την απόφαση να παντρευτείτε, δεν είναι ασυνήθιστο τα ζευγάρια να αποφασίζουν ότι θέλουν να φαίνονται και να αισθάνονται καλύτερα την ημέρα του γάμου τους. Είτε ξεκινάτε ένα μεγάλο ταξίδι απώλειας βάρους, είτε επιθυμείτε να διατηρείσετε εάν υγιεινό τρόπο ζωής για να αισθανθείτε υπέροχα, το να έχετε τον άνθρωπο σας να σας ακολουθήσει σε αυτόν τον νέο τρόπο ζωή, είναι πολύ σημαντικό. Η συνεργασία για να είστε σε φόρμα και υγιέστεροι μπορεί ακόμη και να φέρει πιο κοντά ενώ προετοιμάζεστε για τη μεγάλη μέρα του γάμου σας. Και ενώ μπορεί να λαχταράτε τα αγαπημένα σας πρόχειρα φαγητά μετά από μια δύσκολη μέρα, η άσκηση μπορεί να σας βοηθήσει να ανακουφίσετε το άγχος που συνοδεύει το σχεδιασμό του γάμου. Προσέξτε! Αν ένας από τους δύο γίνει υπερβολικός και άλλος προτιμά να το πάρει χαλαρά, αυτό μπορεί να προκαλέσει κάποια ένταση.

Το team του My Dreamful Wedding σας δίνει συμβουλές για το πώς τα αρραβωνιασμένα ζευγάρια μπορούν να ταιριάξουν τις συνήθειες τους μαζί.

1. Μαγειρέψτε μαζί

Αντί για βραδινά ραντεβού σε ένα εστιατόριο, περάστε λίγο ποιοτικό χρόνο μαζί στην κουζίνα. Περισσότερος έλεγχος στις μερίδες και τα συστατικά θα οδηγήσει σε πιο υγιεινά γεύματα και ως πρόσθετο μπόνους, τα χρήματα που εξοικονομείτε από το να μην τρώτε τόσο πολύ μπορούν να πάνε προς την οργάνωση του γάμου σας!

Υγιεινές-Συνήθειες-Ζευγάρια-μαγείρεμα

2. Εξατομικεύστε τους στόχους σας

Διαφορετικά σώματα έχουν διαφορετικές ανάγκες και είναι σημαντικό να το αναγνωρίσουμε αυτό. Εάν το ένα άτομο προσπαθεί να χτίσει μυς ενώ το άλλο θέλει να χάσει λίπος, μπορείτε να προσαρμόσετε τις αναλογίες κάθε πιάτου στα γεύματα που κάνετε μαζί.

Υγιεινές-Συνήθειες-Ζευγάρια-μαγείρεμα

3. Γυμναστείτε μαζί

Τα Σαββατοκύριακα μπορείτε να κάνετε πεζοπορίες μαζί σε διάφορα όμορφα μέρη είτε κοντά στον τόπο κατοικίας είτε και σε πιο μακρινούς προορισμούς. Σκεφτείτε ακόμα τη βόλτα γύρω από τη γειτονιά σας.

Υγιεινές-Συνήθειες-Ζευγάρια-γυμναστική

4. Μοιραστείτε μαζί την cheat day

Είναι αδύνατο να μην έχεις στιγμές απόλαυσης και είναι καλύτερο να το κάνεις αυτό ταυτόχρονα με το σύντροφό σου, ώστε κανείς να μην ζηλεύει το επιδόρπιο του άλλου. Επιπλέον, μπορείτε να χωρίσετε το αγαπημένο σας γλυκάκι στα 2, έτσι θα είναι καλύτερα για τους στόχους που έχετε θέσει.

Υγιεινές-Συνήθειες-Ζευγάρια

5. Αγκαλιάστε τον υγιή "ανταγωνισμό"

Αν και οι στόχοι σας μπορεί να είναι διαφορετικοί, μπορείτε να ορίσετε προκλήσεις για τον εαυτό σας και να ανταμείψετε ο ένας τον άλλον για την επίτευξη αυτών των στόχων. Το έχετε σκεφτεί?

Υγιεινές-Συνήθειες-Ζευγάρια

18 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Comments


bottom of page