top of page
  • Εικόνα συγγραφέαNineta

Ιδιαίτερα τραγούδια για την είσοδό σας

Έγινε ενημέρωση: 28 Ιαν 2021

Σίγουρα όλοι έχουμε στο μυαλό μας το τραγούδι, με το οποίο θα κάνουμε την είσοδο μας σαν ζευγάρι στον χώρο της δεξίωσης .

Αν θέλεις όμως κάτι το οποίο δεν έχει ακουστεί στους τελευταίους δέκα γάμους που έχεις παρευρεθεί, αν ψάχνεις κάτι ιδιαίτερο και αξέχαστο, ψάξαμε και βρήκαμε τα πιο ιδιαίτερα τραγούδια τα οποία θα αγαπήσετε και θα κάνετε δικά σας.


Whitney Houston - Could I Have This Kiss Forever


Για να κάνετε μια μαγική είσοδο και να φιληθείτε κάτω από τους ήχους του συγκεκριμένου τραγουδιού με τα πυροτεχνήματα να συμπληρώνουν αυτή την μοναδική στιγμή.


UB40 CAN'T HELP FALLING IN LOVE

Το τέλειο τραγούδι για έναν καλοκαιρινό γάμο. Με το άκουσμα του ταξιδεύεις σε γαμήλιο πάρτυ στην παραλία χορεύοντας ξυπόλητοι..



Μαρίζα Ρίζου - Πάνος Μουζουράκης – Πετάω


Αγαπημένο, πρωτότυπο με τέλειους στίχους. Ότι πρέπει για εσένα που είσαι ρομαντική και θες κάτι ελληνικό αλλά εντελώς διαφορετικό για τον γάμο σου.




Can't Take My Eyes off You - Frankie Valli and The 4 Seasons


Κλασική αξία και απόλυτα ρομαντικό, εκφράζει όλα όσα νιώθετε ο ένας για τον άλλον.



Nightcrawlers - Push The Feeling On


Για τους πιο τολμηρούς, το απόλυτο 90s dance hit για μια εναλλακτική είσοδο , την οποία δεν θα ξεχάσουν οι καλεσμένοι ! Let's PUSH THE FEELING ON



Sakis Rouvas - This Is Our Night


Από την λίστα μας δεν θα μπορούσε να λείπει ο απόλυτος έλληνας σταρ, ο αγαπημένος μας Σάκης!!! This is your night ,εξάλλου



Ελένη Φουρέιρα - Πιο έρωτας πεθαίνεις


Κάτι πιο κοριτσίστικο , το ξέρουμε αλλά αυτό το τραγούδι σε κάνει να θες να χορέψεις και παράλληλα εκείνη την στιγμή να του το αφιερώσεις.. Δε νομίζεις?



Bill Medley & Jennifer Warnes - Time Of My Life


Κλασικό, αγαπημένο , 80's κομμάτι.. Ίσως στο τέλος να κάνετε και την φοβερή σκηνή στην οποία ο Patrick σηκώνει την Babe του Jennifer Warnes στον αέρα. Προσοχή στα ατυχήματα!!!




Θα επανέλθουμε σε επόμενο άρθρο με τα πιο πρωτότυπα τραγούδια για τον πρώτο σας χορό σαν παντρεμένο ζευγάρι.. Μέχρι τότε, ακούστε τα παραπάνω τραγούδια και ετοιμαστείτε να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό στον χορό !!!

58 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Comments


bottom of page