top of page
  • Εικόνα συγγραφέαAntigoni

Ιδέες για πρόταση γάμου

Έγινε ενημέρωση: 20 Ιαν 2021


ideas-groom

Πρόταση γάμου που θα τη θυμάστε και οι 2!


Μπορείτε να κάνετε τη πρόταση γάμου την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και όχι μόνο.. Στα γενέθλια της αγαπημένη σας ή στην επέτειο γνωριμίας σας! Η στιγμή είναι μοναδική και για τους δύο, γι’ αυτό φροντίστε να είναι ρομαντική και τρυφερή ώστε να το θυμάστε και οι δύο για πάντα!


Ο έρωτας περνάει από το στομάχι!


Μπορείτε να διαλέξετε ένα ρομαντικό εστιατόριο για να κάνετε την πρόταση στην αγαπημένη σας. Όμορφη θέα, καλό φαγητό και φίνο κρασί συνθέτουν το τέλειο περιβάλλον για αυξήσετε τις πιθανότητες να δεχτεί. Οπωσδήποτε από το ρομαντικό μενού δεν πρέπει να λείπει το επιδόρπιο όπου εκεί είναι η κατάλληλη στιγμή για εμφανίσετε το μονόπετρο που προορίζεται για εκείνη.


Η στιγμή είναι μοναδική όποτε αξίζει να καταγραφεί!


Θα θέλατε και οι δύο να θυμάστε τη στιγμή της πρότασης γι’ αυτό φροντίστε με κάποιο τρόπο να καταγραφεί η στιγμή. Βάλτε κάποιον φίλο σας να απαθανατίσει τη στιγμή, στήστε κάπου την κάμερα σας ή εν ανάγκη πληρώστε έναν επαγγελματία. Πιστέψτε με θα δείτε το βίντεο ξανά και ξανά!


Βάλε φαντασία!


Ωραίες και οι κλασσικές κινήσεις γονάτισμα, βελουδένιο κουτάκι, πρόταση γάμου αλλά αξίζει για τη γυναίκα που θα περάσετε το υπόλοιπο της ζωής σας να πρωτοτυπήσετε. Για παράδειγμα, παίξτε μαζί ένα επιτραπέζιο παιχνίδι στο οποίο φροντίστε να χάσετε και έτσι μπορείτε να της δώσετε το δαχτυλίδι ως έπαθλο!


Απολαύστε τη στιγμή!


Η στιγμή της πρότασης γάμου είναι από τις πιο όμορφες στιγμές που μπορεί να ζήσει ένα ερωτευμένο ζευγάρι. Φροντίστε να την απολαύστε όσο περισσότερο μπορείτε και να είστε ο εαυτός σας. Άλλωστε αυτό έχει ερωτευτεί η αγαπημένη σας! Μη φοβηθείτε και μη διστάσετε, να είστε σίγουρος ότι θα πει το ναι!


69 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Σχόλια


bottom of page