top of page

Ευχές γάμου για κάθε είδος σχέσης


Ευχές γάμου

Είστε καλεσμένοι σε ένα γάμο και δεν έχετε ιδέα από γαμήλιες ευχές που θα πρέπει να γράψετε στους μελλόνυμφους; Η λύση είναι εδώ! Έχουμε γράψει μερικά παραδείγματα για το πώς να διατυπώσετε την κάρτα σας σε περίπτωση που δεν είστε λογοτέχνης και δεν ξέρετε από πού να ξεκινήσετε! Δείτε τι μπορείτε να γράψετε σε μια κάρτα γάμου.


Η καλύτερη ευχή:

Η καλύτερη ευχή που μπορείτε να γράψετε είναι μία από την καρδιά σας. Ευχαριστήστε τους που σας προσκάλεσαν να μοιραστείτε την ξεχωριστή τους μέρα, μιλήστε για οτιδήποτε σημαντικό μεταξύ εσάς και αυτών και δώστε τους ευχές για το μέλλον. Κάτι σαν:

Αγαπητοί Κωνσταντίνε και Λίλη, Σας ευχαριστούμε πολύ που μας καλέσατε να μοιραστούμε την ξεχωριστή σας μέρα. Σημαίνει τόσα πολλά για μας που μπορέσαμε να το μοιραστούμε μαζί σας. Ανυπομονούμε να συνεχίσουμε τα εβδομαδιαία δείπνα μας με το αγαπημένο μας παντρεμένο ζευγάρι! Σας ευχόμαστε ατελείωτη αγάπη και ένα ευτυχισμένο μέλλον μαζί! Σας ζούμε και τους δύο! Με αγάπη, Νινέτα - Γιάννης




Όταν απλά δεν ξέρεις τι να πεις:

Είσαι καλεσμένος/η σε γάμο και δεν ξέρεις τι να πεις στην κάρτα. Ίσως δεν περνάτε πολύ χρόνο μαζί ή είναι μέλος της οικογένειας με το οποίο δεν είστε κοντά. Δείτε τι μπορείτε να πείτε:

Αγαπητοί Αντιγόνη και Σπύρο, Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που θα ξεκινήσετε το ταξίδι του γάμου μαζί! Ελπίζω η μέρα του γάμου σας να είναι όπως την ονειρευτήκατε! Σας ευχαριστώ που μοιραστήκατε τη μέρα σας μαζί μου. Σας εύχομαι ευτυχία μαζί για πάντα! Με αγάπη, Βιολέτα
Ευχές γάμου

Σε ένα κοντινό αγαπημένο πρόσωπο:

Αυτό θα πρέπει να είναι βαθιά προσωπικό και εγκάρδιο και τίποτα από όσα γράψετε δεν θα συγκριθεί με αυτό που θα μπορούσατε να επιτύχετε με τις γνώσεις σας για το άτομο και τη σχέση σας μαζί του. Αλλά θα σας δώσουμε ένα παράδειγμα ούτως ή άλλως:

Αγαπητέ Νίκο, Χάρηκα που σε είδα να μεγαλώνεις και να σε βλέπω να ερωτεύεσαι την Βιολέτα! Ελπίζω ότι κάθε μέρα η αγάπη σας μεγαλώνει βαθύτερα και ότι μαζί, μπορείτε τελικά να κάνετε τα όνειρα σας πραγματικότητα που πάντα θέλατε να κάνετε. Εύχομαι σε σένα και την Βιολέτα κάθε επιτυχία στη ζωή. Αγάπα τη θεία Μαρία

Μην ανησυχείτε για το τι θα γράψετε στην ευχετήρια κάρτα. Όποια και αν είναι η σχέση σας μεταξύ σας, πάντα υπάρχει κάτι να γράψετε! Να είστε ο εαυτό σας και ανάλογα με το τι σχέσεις έχετε με το ζευγάρι, οι λέξεις θα σας έρθουν! Θα σας γράψουμε και άλλες ιδέες σε επόμενα άρθρα μας. Keep in Touch!


Ευχές γάμου



120 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Comentários


bottom of page