top of page

Ιδέες για λουλουδένιο κομψό στεφανάκι

Έγινε ενημέρωση: 15 Απρ 2021


λουλουδένια-στεφανάκια

Τα λουλουδένια στεφανάκια βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του νυφικού στυλ τα τελευταία χρόνια, δίνοντας στις νύφες ένα θηλυκό, φυσικό, ακόμη και αιθέριο στυλ την ημέρα του γάμου τους.

Δεδομένου ότι η τάση δεν πρόκειται να φύγει σύντομα, και ίσως ποτέ, θέλαμε να μοιραστούμε τέσσερις τρόπους για να επιτύχουμε μια εμφάνιση που σας ξεχωρίζει από το πλήθος.

Εμπνευστείτε από αυτές τις μοναδικές φλοράλ κορώνες για τον επερχόμενο γάμο σας!


Μισό στεφανάκι

Ένα μισό στεφανάκι σε ένα μέρος του κεφαλιού είτε μπροστά ή πίσω στο πλάι παρέχει μια πιο λεπτή εμφάνιση. Παρόμοια με μια τιάρα, το μισό στεφανάκι δημιουργείται με λίγα μόνο λουλούδια ή μικρό μπουκετάκι λουλουδιών σε ένα σημείο στο hairpiece, αφήνοντας το υπόλοιπο στέμμα άδειο.




λουλουδένια-στεφανάκια

Στο πίσω κάτω μέρος του κεφαλιού

Ενώ τα περισσότερα στεφανάκια μεταφέρουν το βάρος τους στην κορυφή ή ελαφρώς στη μία πλευρά, ο όγκος του στεφανιού σας στο κάτω μέρος δημιουργεί ένα μοναδικό σχήμα και μια πρόσθετη πινελιά ρομαντισμού. Tips: φορέστε το στέμμα κάτω από το up-do σας, γύρω από τη βάση του κεφαλιού σας, αντί στην κορυφή!


Ογκώδης

Όταν πρόκειται για λουλουδένια στεφάνια, μπορείτε να τα φτιάξετε και μόνες σας! Μαζέψτε τα βασικά λουλούδια τα οποία θα ταιριάζουν με τις δικές σας προτιμήσεις και στυλ που θα εντυπωσιάσει τους καλεσμένους στην μεγάλη ημέρα σας.





Στεφανάκι από πράσινα φύλλα

Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε στεφανάκια επιλέγοντας να παίξετε με το πράσινο είναι ένα από τα αγαπημένα μας κόλπα styling! Τα φύλλα έρχονται σε τόσα διαφορετικά σχήματα όπως τα λουλούδια, οπότε η ανάμειξη και η αντιστοίχιση διαφόρων πρασίνων μπορεί να προσφέρει οπτικό ενδιαφέρον για το νυφικό στέμμα σας.














43 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Comentários


bottom of page