top of page

4 Tips με τα οποία το φως μπορεί να επηρεάσει καλύτερα στις φωτογραφίες του γάμου σας.

Έγινε ενημέρωση: 15 Απρ 2021


tips-φωτογραφίας

Υπάρχει ένα πράγμα που μπορεί να επηρεάσει δραστικά τις φωτογραφίες του γάμου σας και όχι, δεν είναι βροχή! Μιλάμε για φως και πώς μπορεί να κάνει ή να σπάσει τις φωτογραφίες σας. Φυσικά ένας έμπειρος φωτογράφος θα ξέρει πώς να τις επεξεργαστεί, αλλά θέλουμε να έχετε τη γνώση και την δική σας άποψη για τις φωτογραφίες της μεγάλης μέρας σας. Μπορεί να σκέφτεστε: Πώς ξέρω πώς θα είναι το φως την ημέρα του γάμου μου; Σας συνιστούμε να επισκεφθείτε το χώρο σας πριν το γάμο σας ή να ζητήσετε από τους ανθρώπους του χώρου να σας στείλει φωτογραφίες του κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Με λίγη δημιουργικότητα, είμαστε σίγουροι ότι μπορείτε να βρείτε ένα σχέδιο για να προηγηθείτε ακόμα και στις πιο δυσμενείς καταστάσεις φωτισμού!

tips-φωτογραφίας-σκιάσεις

Μερικές σκιάσεις

Εάν έχετε σκοπό η δεξίωση ή το μυστήριο να είναι σε υπαίθριο χώρο, αυτός είναι το νούμερο ένα τρόπος με τον οποίο ο φωτισμός μπορεί να επηρεάσει σημαντικά τις φωτογραφίες σας. Η τεχνική σκιά μπορεί να προκαλέσει το φως να χτυπήσει το πρόσωπο ενός ατόμου και το άλλο θα μπορούσε να είναι μια πλήρης σκιά και θέλουμε να βεβαιωθούμε ότι μπορούμε να δούμε τόσο εσάς όσο και το πρόσωπο του μέλλοντα συζύγου σας καθαρά στις φωτογραφίες. Από την άλλη - σκιές μπορούν να κάνουν και επεξεργασμένες φωτογραφίες!








Ήλιος

Ενώ ο ήλιος είναι καλύτερο από μερικές σκιές, μπορεί να είναι λίγο κακός για αρκετή ώρα. Δεν θέλουμε εσύ και οι καλεσμένοι σας να περπατάτε στο διάδρομο με ηλιακά εγκαύματα! Κατανοήστε ότι κάθε τύπος άμεσου ηλιακού φωτός (μερικό ή γεμάτο στον ήλιο) θα επηρεάσει επίσης τον χρωματισμό των εικόνων σας - ο ήλιος φέρνει πολλή χρυσή φωτεινότητα, η οποία μπορεί να είναι φοβερή! Συμβουλή: Για να αποφύγετε μερικές σκιές και να πάρετε αυτό το άμεσο φωτισμένο βλέμμα από τον ήλιο, δημιουργείστε τον χώρο της τελετής σας στον ήλιο και αφήστε τους καλεσμένους σας στις σκιές. Με αυτόν τον τρόπο, εσείς και ο σύντροφός σας θα είστε στο ίδιο φως!

tips-φωτογραφίας
tips-φωτογραφίας-φωτισμός

Οπίσθιος φωτισμός

Οι εσωτερικοί χώροι τελετών έχουν συχνά όμορφα παράθυρα (αν είναι στο δημαρχείο). Ενώ αυτό φαίνεται συναρπαστικό από κοντά, το φως που προέρχεται από πίσω σας κατά τη διάρκεια της τελετής θα κάνει πιο σκοτεινά τα πρόσωπα σας και, πιθανότατα, ένα σκοτεινό

φόντο. Ένας εύκολος τρόπος για να διορθώσετε αυτό είναι να αναστρέψετε το χώρο της τελετής ή να διασκορπίσετε το φως με όμορφες κουρτίνες.

Τεχνητός φωτισμός

Εάν επιλέξετε δεξίωση σε εσωτερικό χώρο, προσέξτε τον τεχνητό φωτισμό. Αντιλαμβανόμαστε ότι υπάρχουν κάποιοι χώροι που μπορεί να μην έχουν παράθυρα, και αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό! Απλά βεβαιωθείτε ότι ο φωτισμός που υπάρχει στον χώρο δεν είναι φθορίζοντα χρώματα ή πέφτει ακριβώς στο πρόσωπο κάποιου. Εάν υπάρχουν παράθυρα, ο φωτογράφος σας μπορεί να ζητήσει από το χώρο να σβήσει όλα τα φώτα - μην φοβάστε! Αφήστε τον! Δημιουργική συμβουλή: Βγείτε έξω και αγκαλιάστε τον χαμηλό φωτισμό με κεριά.

tips-φωτογραφίας-φωτισμός

19 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Comments


bottom of page