top of page

Εβδομάδα νυφικής μόδας. Part 1

Αυτή η βδομάδα είναι αφιερωμένη στην προηγούμενη όπου ήταν η Bridal Week. Η ομάδα του My dreamful wedding σας δίνει λεπτομερή αναφορά για κάθε νυφικό και για κάθε σχεδιαστή γάμου. Περιηγηθείτε στα τελευταία νέα από τους διαδρόμους της εβδομάδας νυφικής μόδας.


Νέα φορέματα γάμου Andrew Κwon.

Αν δεν έχετε ακούσει ακόμα για τον Άντριου Κουόν, είμαστε σίγουροι ότι θα τα μάθετε όλα γι' αυτόν σύντομα. Απόφοιτος της Σχολής Σχεδίου Parson, ο Andrew ξεκίνησε την ομώνυμη νυφική του γραμμή την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου του 2021. Μέσα σε λίγους μόνο μήνες, ο νυφικός σχεδιαστής έχει επαινεθεί δημόσια από την Olivia Palermo, έχει παρουσιάσει τη συλλογή του στην Εβδομάδα Νυφικής Μόδας της Νέας Υόρκης και έχει συνεργαστεί με τον Bergdorf Goodman (όπου τα σχέδιά του είναι επί του παρόντος διαθέσιμα για αγορά).

"Για μένα, το νυφικό ήταν πάντα εκείνη η στιγμή της μετατροπής της φαντασίας σε πραγματικότητα. Μεγαλώνοντας σε πολλά διαφορετικές πόλης σε όλη τη χώρα, δεν υπήρχαν πολλά γκαλά, γι 'αυτό ήθελα να κάνω αυτές τις ξεχωριστές στιγμές για τις νύφες. Είναι η στιγμή τους να λάμψουν και να ζήσουν το όνειρό τους», μοιράζεται ο σχεδιαστής.

Αν και ο Kwon έχει ήδη κάνει τεράστια βήματα στη νυφική μόδα, το καλύτερο δεν έχει έρθει ακόμα. Συγκεκριμένα, όταν ρωτήθηκε για τη μελλοντική κληρονομιά που θα ήθελε να αφήσει, αποκάλυψε με ειλικρίνεια: «Μόλις ξεκίνησα έτσι, αυτή τη στιγμή, αντιμετωπίζω κάθε βήμα στην πορεία ως μέρος της κληρονομιάς μου. Ελπίζω η ιστορία μου να ενθαρρύνει τους άλλους, μικρούς και μεγαλύτερους, να κυνηγήσουν τα όνειρά τους. Αν αυτή η θετικότητα του να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα γίνει συνώνυμη με την ετικέτα μου, τότε θα έχω κάνει τη δουλειά μου." Συμφωνούμε απολύτως!

Freya


Aurora


Hera


Iris


Athena



Gaia


12 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Comments


bottom of page