top of page

Φθινόπωρο... Οι τάσεις στα γαμπριάτικα αξεσουάρ.

Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε τις διάφορες πτυχές της ανδρικής ενδυμασίας για την επιλογή των αξεσουάρ σε έναν γάμο, καθώς και να σας δώσουμε ιδέες πως να τα ταιριάξετε. Για περισσότερες γενικές πληροφορίες σχετικά με τους γάμους, ανατρέξτε στην αρχική σελίδα του blog μας > mydreamfulwedding Για περισσότερα άρθρα που αφορούν το γαμπρό δείτε εδώ !



Οι επίσημοι ενδυματολογικοί κώδικες έχουν συχνά κανόνες, οι οποίοι παραδοσιακά περιορίζουν τη χρήση αξεσουάρ. Ωστόσο, εάν είστε ο γαμπρός, θυμηθείτε ότι είναι η μέρα σας και θα πρέπει να κάνετε ό, τι θέλετε!

Ένα κλασικό αξεσουάρ είναι ένα μπουκέτο λουλουδιών που φοριέται στο πέτο. Συνήθως φοριέται από τον γαμπρό και έναν στενό κύκλο ανθρώπων, συμπεριλαμβανομένου του κουμπάρου, των κοντινών φίλων και των πατέρων της νύφης και του γαμπρού.


Μια καλή επιλογή θα ήταν ένας πολύ καλός τρόπος για να προσθέσετε μια πινελιά χρώματος. Εν τω μεταξύ, μπορείτε εύκολα να πάρετε μια ποικιλία συνθετικών λουλουδιών για το πέτο.


Διαφορετικά, τα μανικετόκουμπα είναι μια καλή επιλογή. Μπορείτε επίσης να εξετάσετε το ενδεχόμενο να φορέσετε αλυσίδα Albert και ρολόι τσέπης εάν φοράτε γιλέκο.



18 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Comments


bottom of page