top of page

Νυφικά παπούτσια για κάθε νυφικό στυλ και εποχή.

Ο σχεδιασμός ενός γάμου έχει να κάνει με εσάς και αν έχετε ήδη αποφασίσει στην επιλογή του νυφικού των ονείρων σας, ήρθε η ώρα να λάβετε μια απόφαση για τα παπούτσια του γάμου σας. Είτε επιλέγετε έναν οικείο γάμο σε κλειστό κύκλο, πολιτικό γάμο ή έναν ανοιχτό με πάρα πολλούς καλεσμένους, βρήκαμε τα πιο τέλεια ζευγάρι παπούτσια γάμου για κάθε νυφικό στυλ, εποχή και budget.




Για την ρομαντική νυφούλα μας.


Τα κομψά και άνετα γαμήλια παπούτσια μπορεί να είναι δύσκολο να βρεθούν, αλλά ευτυχώς αυτό το mule με κόμπους εμπίπτει και στις δύο κατηγορίες. Πέρα από το ύφασμα μαργαριταριών ελεφαντόδοντου και το κομψό νυφικό τόξο, αυτό το πέδιλο θα υποστηρίξει και θα αγκαλιάσει τα πόδια σας σε όλη τη διαδρομή από το διάδρομο στο afterparty.





ClassicBride.


Οι δαντελένιες λεπτομέρειες και οι κομψές τιράντες καθιστούν αυτό το ζευγάρι των ένα no-brainer για την ημέρα του γάμου σας. Διακριτικά αλλά εκλεπτυσμένα, αυτά τα παπούτσια θα συμπληρώσουν οποιοδήποτε στυλ νυφικού.





NotHeels.


Τα φλατ παπούτσια είναι μια πρακτική και άνετη επιλογή και υπάρχουν τόνοι κομψών επιλογών εκεί έξω για οποιοδήποτε νυφικό στυλ ή εποχή. Επιπλέον, δεν θα χρειαστεί καν να σκεφτείτε δύο φορές για τα flat σας που βυθίζονται στο γρασίδι ή σας εμποδίζουν να χορέψετε τη νύχτα μακριά.





Χειμερινή επιλογή


Καλούμε όλες τις χειμωνιάτικες νύφες! Είτε λέτε το ναι στο δημαρχείο της πόλης είτε στην εκκλησία, αυτά τα πολυτελή βελούδινα παπούτσια είναι μια εντελώς κομψή επιλογή για τους γάμους σας.

30 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Comments


bottom of page