top of page

Photoshooting Spot


Τα photoshooting spots είναι το νέο βασικό στοιχείο των γάμων, ιδανικό για τη δημιουργία μιας διασκεδαστικής και αξέχαστης δεξίωσης. Το Photoshooting spot προσφέρει μία μίνι αυτόματη φωτογράφηση ανοιχτού σχεδιασμού, εξασφαλίζοντας ότι εσείς και οι καλεσμένοι σας θα τραβήξετε στην δεξίωση του γάμου σας ξεκαρδιστικές φωτογραφίες. Η ομάδα έχει πολλά αστεία στηρίγματα και αξεσουάρ για να μετατρέψει τα χαμόγελα σε γέλιο, μια μεγάλη προσθήκη σε έναν επαγγελματία φωτογράφο.
Photoshooting Spot - Ημέρα γάμου

Έχοντας έναν επαγγελματία φωτογράφο να αποτυπώνει τις επίσημες στιγμές της τελετής και της δεξίωσης είναι ένα από τα μεγάλα αντικείμενα ενός γάμου. Ωστόσο, πολλά ζευγάρια επιλέγουν επίσης μια πιο περιστασιακή και διασκεδαστική μέθοδο για τους ίδιους και τους επισκέπτες τους για να συλλάβουν αναμνήσεις.


Το studio Koresis παρέχει ένα εκπληκτικό photobooth για το γάμο μας και οι καλεσμένοι σας θα ευχαριστηθούν να βγάζουν φωτογραφίες. Οι φωτογραφίες βγαίνουν εύκολα. Αυτόματα και είναι εκπληκτικές οι επισκέπτες θα αγαπήσουν και θα διασκεδάσουν με το photoshooting spot.


Ο ενιαίος θάλαμος του HP Photobooth είναι ιδανικός για γαμήλιες δεξιώσεις, επιτρέποντας σε έως και είκοσι άτομα να χωρέσουν στο πλαίσιο κάθε φορά. Μια πολύ πιο χαλαρή ατμόσφαιρα από τις επίσημες φωτογραφίες του γάμου, ένας ενιαίος θάλαμος επιτρέπει σε εσάς και τους καλεσμένους σας να είστε παιδιά, να ντύνεστε, να τραβάτε πρόσωπα και να έχετε την αίσθηση της διασκέδασης!


Υπάρχουν πολλά στηρίγματα και αξεσουάρ που περιλαμβάνονται στην κράτησή σας από υπερμεγέθη γυαλιά, κορνίζες εικόνων, στηθοσκόπια και πινακίδες. οι καλεσμένοι σας θα έχουν το χρόνο της ζωής τους να παίρνουν αστείες ή και σοβαρές πόζες και να χαχανίζουν σε κάθε εικόνα. Το εξατομικευμένο λογότυπο του γάμου σας είναι τυπωμένο σε κάθε ταινία φωτογραφιών, πράγμα που σημαίνει ότι οι καλεσμένοι σας δεν θα ξεχάσουν ποιος γάμος ήταν ο πιο διασκεδαστικός.


Τι θα λατρέψετε στο Photoshooting spot για το γάμο σας:


Απεριόριστη εκτύπωση. Δεν υπάρχει όριο για το πόσες φωτογραφίες μπορείτε να τραβήξετε εσείς και οι επισκέπτες σας με απεριόριστη εκτύπωση

Πλήρες στηρίγματα και αξεσουάρ. Αποκτήστε τα χαμόγελα και το γέλιο με τα πιο γελοία και ξεκαρδιστικά στηρίγματα και αξεσουάρ

Ο φιλικός χειριστής του θαλάμου. Το Photoshooting spot παρέχει έναν βοηθό που θα λειτουργήσει το περίπτερο και θα διασφαλίσει ότι καμία δυσλειτουργία δεν θα εμποδίσει τους επισκέπτες σας να διασκεδάσουν περισσότερο στο περίπτερο

Photoshooting Spot - Ημέρα γάμου

Τηλ. ραντεβού 6944 743713

Instagram: studiokoresis


20 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Kommentare


bottom of page