top of page
  • Εικόνα συγγραφέαLiLi

Γαμπριάτικο κοστούμι: 6 στυλ για την ημέρα του γάμου σας.

Έγινε ενημέρωση: 15 Μαρ 2021


groom-style

Δεδομένου ότι συνήθως η εστίαση είναι στο φόρεμα της νύφης σε ένα γάμο, ο γαμπρός συχνά αφήνεται στο παρασκήνιο. Φυσικά, φαίνεται απόλυτα κομψός με το σμόκιν ή το κοστούμι του. Ωστόσο, κάθε γαμπρός έχει το δικαίωμα να φορέσει κάτι που αντικατοπτρίζει πόσο σημαντική και συναρπαστική είναι αυτή η γιορτή ειδικά αν απολαμβάνει τη μόδα στην καθημερινή του ζωή. Η παράδοση είναι ωραία, αλλά πολλοί σύγχρονοι γαμπροί επιλέγουν να αναδείξουν το τυπικό κοστούμι ή σμόκιν, ώστε να αντικατοπτρίζει πραγματικά το στυλ, την προσωπικότητά τους, ακόμη και τη διακόσμηση του γάμου.

Για εκείνους τους γαμπρούς που θέλουν να σπάσουν την παράδοση και να φορέσουν κάτι fashion-forward και ακόμη και μοντέρνο, σας ενθαρρύνουμε να το κάνετε! Απλά αξεσουάρ, όπως μια πολύχρωμη γραβάτα ή τετράγωνο μεταξωτό μαντήλι τσέπης , μπορούν να σας βοηθήσουν να ξεχωρίσετε. Για μια πιο τολμηρή εμφάνιση που βλέπουμε πολλούς γαμπρούς να φορούν trendy sneakers ή μοκασίνια, αντί για τη συνηθισμένα μαύρα Oxford. Αν θέλετε πραγματικά να κάνετε κάποια διαφορετική επιλογή, να αναμίξετε και να ταιριάξετε σακάκια και παντελόνια (δεν χρειάζεται να έχουν το ίδιο χρώμα!) ή να επιλέξετε ένα κοστούμι σε σκιά διαφορετική από το μαύρο, όπως ναυτικό, γκρι ή λευκό. Το my dreamful wedding σας προτείνει 6 στυλ γαμπριάτικων κοστουμιών που θα σας δώσει την επιλογή να δείτε τι ταιριάζει περισσότερο στα γούστα σας.

groom-style

Μην φοβάστε να αγκαλιάσετε την σκοτεινή σας πλευρά με ένα μαύρο κοστούμι. Απλά φροντίστε να ταιριάξετε μερικά χαρούμενα αξεσουάρ όπως παπιγιόν και μπουτονιέρα, για να σπάσετε την σκούρα μονοχρωμία.

groom-style

Έχουμε δει αρκετούς γαμπρούς να σπάνε το μαύρο παντελόνι με ένα λευκό σακάκι με μαύρο πέτο. Είναι ιδανικό για έναν γαμπρό που θέλει να κάνει μία είσοδο και να παραμείνει κάπως παραδοσιακός.



groom-style









Ποιος είπε ότι είναι απαραίτητο να φορέσετε γραβάτα, παπιγιόν ή οποιαδήποτε άλλο αξεσουάρ? Μπορείτε να διαλέξετε ένα άσπρο πουκάμισο και να το ταιριάξετε με ένα γκρι σακάκι και το αντίστοιχο παντελόνι απλά βεβαιωθείτε ότι το κοστούμι είναι τέλεια προσαρμοσμένο, ώστε να αναδείξετε το σετ.



groom-style

Από μακρυά το σμόκιν αυτών των γαμπρών μπορεί να μοιάζει με ένα τυπικό γαμπριάτικο σύνολο, αλλά το λεπτό μοτίβο στο σακάκι προσθέτει μία επιπλέον δόση στυλ.

groom-style

Για έναν γάμο στην παραλία διαλέξτε ελαφριά υφάσματα. Μπορείτε να ταιριάξετε ένα λινό κοστούμι με πράσινη γραβάτα μέντας και καφέ παπούτσια για να παραμείνει αβίαστα δροσερό.

Δεν είναι επίσης κακό να φορέσετε ένα απλό παραδοσιακό ασπρόμαυρο κοστούμι ή σμόκιν για το γάμο σας. Αν όμως θέλετε πάνω σε αυτό το στυλ να προσθέσετε την προσωπικότητα σας μπορείτε να αλλάξετε τα κουμπιά, τα μανικετόκουμπα ή άλλα αξεσουάρ.

groom-style

Για περισσότερη έμπνευση και ιδέες, ρίξτε μια ματιά στο: Brioni, an Italian Menswear 5 tips για το γαμπριάτικο κοστούμι σας


25 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Comments


bottom of page