top of page

Τα χρώματα που ταιριάζουν σε έναν χειμωνιάτικο γάμο

Εάν διοργανώνετε ένα χειμερινό γάμο, ίσως θεωρήσετε ότι οι επιλογές χρωμάτων σας είναι περιορισμένες. Ενώ το κόκκινο και το πράσινο είναι ένας κλασικός συνδυασμός, μη διστάσετε να σκεφτείτε και λίγο "έξω από το κουτί" όπως λένε στην Αμερική. Για να σας δώσουμε έμπνευση, συγκεντρώσαμε 12 χειμερινά χρώματα γάμου που είναι γιορτινά και μοναδικά. Ποια είναι όμως τα χρώματα του χειμερινού γάμου; Δεδομένου ότι είναι ο γάμος σας, δεν υπάρχει λάθος απάντηση. Χρησιμοποιήστε τα χρώματα που αγαπάτε περισσότερο. Αλλά αν θέλετε τα χρώματα του γάμου σας να είναι λίγο πιο χειμερινά, εστιάστε σε μεταλλικά χρώματα, σε πιο βαθιές αποχρώσεις και φυσικά σε χρώματα παστέλ . . Ρίξτε μια ματιά στις προτάσεις μας οι οποίες θα σας βοηθήσουν να ζωντανέψετε τον ονειρεμένο χειμερινό σας γάμο.


Μπλε , Χρυσό και Κόκκινο

χειμωνιάτικος γάμος
via imagery

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως το κόκκινο είναι εξαιρετικά γιορτινό. Διατηρήστε το εποχιακό χρώμα στην παλέτα σας αλλά προσαρμόστε το με μπλε και χρυσό αντί για πράσινο. Θα φαίνεται χειμωνιάτικο, λαμπερό και μοναδικό. (Αν ψάχνετε για ρουστίκ χειμερινά χρώματα, αυτός ο συνδυασμός είναι τέλειος.)


Χάλκινο, πορτοκαλί, μωβ & μαύρο

χειμωνιάτικος γάμος
daniellecoons

Ένας εύκολος τρόπος για να δείξουν χειμωνιάτικες οι φωτεινές αποχρώσεις; Προσθέστε μαύρο χρώμα στην παλέτα σας. Κάντε τη μεγάλη σας μέρα ακόμα πιο σικ, χρησιμοποιώντας βελούδινο ύφασμα στη διακόσμησή σας.



Μπλε και Χρυσό

πρωτοχρονιάτικος γάμος
ML Photo & Film

Ψάχνετε για μια μπλε χειμερινή παλέτα χρωμάτων γάμου; Αυτή είναι η καλύτερη παλέτα για εσάς. Τα μεταλλικά χρώματα προσθέτουν μια παγωμένη πινελιά σε κάθε γάμο. Συμπληρώστε το χρυσό με ένα βαθύ, χειμωνιάτικο χρώμα όπως το σκούρο μπλε για μια δροσερή, κλασική παλέτα χρωμάτων. Αν ψάχνετε για κάτι πιο μοναδικό, δοκιμάστε ροζ χρυσό. Θα ήταν ο ιδανικός συνδυασμός για πρωτοχρονιάτικο γάμο.



Μπεζ, Ροζ και καραμελέ

χριστουγεννιάτικος γάμος
SOCAL STANDARD

Παστέλ χρώματα το χειμώνα; Και όμως. Γείρετε στο φωτεινό λευκό χρώμα του χιονιού και χρησιμοποιήστε το ως φόντο για τους γάμους σας. Η τραγανή, καθαρή απόχρωση θα κάνει τα σιωπηλά παστέλ (όπως μπεζ, καραμέλα και τριαντάφυλλο) να ανθίσουν.



Βυσσινί και Πράσινο

λουλούδια γάμου
JILL DEVRIES PHOTOGRAPHY

Από τα πιο δημοφιλή χρώματα γάμου (κόκκινο και πράσινο). Χρησιμοποιήστε τις πιο βαθιές αποχρώσεις: βυσσινί και σμαραγδένιο. Ενσωματώστε τα χρώματα στη γαμήλια τούρτα σας, στην ανθοδέσμη σας, στο προσκλητήριο σας.

12 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Comments


bottom of page