top of page
  • Εικόνα συγγραφέαLiLi

YES I DO

Έγινε ενημέρωση: 28 Ιαν 2021


ΗΡΘΕ Η ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΜΟΝΟΠΕΤΡΟ...

Και κάπως έτσι ήρθε η στιγμή να κάνεις το επόμενο βήμα στην σχέση σου. Για μια επιτυχημένη πρόταση γάμου δεν χρειάζεται μόνο να γονατίσετε ή να πετάξετε πυροτεχνήματα ή να κανονίσετε να έρθει το αγαπημένο συγκρότημα της μέλλουσας νύφης. Χρειάζεται όμως να έχετε διαλέξει το κατάλληλο δαχτυλίδι και αυτό δεν συνεπάγεται να είναι το πιο ακριβό ή με την μεγαλύτερη πέτρα αλλά το δαχτυλίδι που θα ταιριάζει και θα αντιπροσωπεύει το γούστο της μέλλουσας συζύγου σας που θα το φοράει για πάντα.

Ας ξεκινήσουμε με τα κατάλληλα βήματα.


1.Επιλογή της πέτρας

Το διαμάντι φημίζεται για την αντοχή του στον χρόνο και αυτός κυρίως είναι ο λόγος που είναι πρώτο στις προτιμήσεις. Εάν όμως θέλετε κάτι εναλλακτικό μπορείτε να διαλέξετε ρουμπίνια ή ζαφείρια.

2. Να επιλέξετε το σωστό σχήμα

Όλα εξαρτιόνται από το γούστο της μέλλουσας νύφης καθώς και τι ταιριάζει καλύτερα στα χέρια της. Εάν τα δάχτυλα είναι μακριά και λεπτά το ιδανικό σχέδιο θα ήταν μία πέτρα με πιο πλατύ σχήμα όπως cushion και princess-cut. Αν τα δάχτυλα είναι κοντά και πλατιά καλό θα ήταν να επιλέξετε πιο μακρόστενο σχήμα πέτρας όπως το oval και το marquise.


3.Επιλογή κοψίματος μονόπετρο

Τα δύο top κοψίματα πετρών είναι το brilliant-cut και το step-cut λόγω των τριγωνικών του πλευρών δημιουργεί την ψευδαίσθηση για περισσότερη αντανάκλαση, φωτεινότητα και λάμψη της πέτρας το οποίο συνήθως το βλέπουμε στα round, oval και marcquise. To step-cut το βλέπουμε σε πιο τετράγωνες και παραλληλόγραμμες πέτρες.


4.Η καλύτερη επιλογή για διαμάντι vποιότητα 4C

Τα 4C αντιστοιχούν στα Color, Cut, Clarity και Carat που είναι η γενική ποιότητα του διαμαντιού.


5. Επιλογή δεσίματος πέτρας

Τα δύο top δεσίματα είναι το prong setting και το bezel setting. Το πρώτο αποτελείται από μικρά καρφάκια που κρατάει την πέτρα και δίνοντας αντανακλάσεις από το εσωτερικό της και το δεύτερο προσφέρει περισσότερο μέταλλο το οποίο καλύπτει περιμετρικά την πέτρα και καλύπτει το κάτω μέρος.


ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΙΔΕΕΣ.


ΤΑ ΠΙΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΜΟΝΟΠΕΤΡΑ.

Εντυπωσιακά μονόπετρα με βάση το μέγεθος.

Μπορεί να είναι το πιο συνηθισμένο μέγεθος η στρογγυλή πέτρα αλλά και συγχρόνως πολύ εντυπωσιακή. Επίσης και το οβάλ είναι πολύ κομψό και πριγκιπικό σχέδιο.

VINTAGE ΕΠΙΛΟΓΕΣ

Vintage μονόπετρα ονομάζουμε εκείνα τα δαχτυλίδια με γεωμετρικά σχέδια ή εκείνα που έχουν στο κέντρο μια αρκετά μεγάλη πέτρα.





ΒΙΚΤΩΡΙΑΝΟ ΜΟΝΟΠΕΤΡΟ

Από τα αγαπημένα δαχτυλίδια που ξεχωρίζουν για την Βικτωριανή και μαγευτική αίσθηση που σε κάνουν να νιώθεις ότι ανήκεις σε μια ρομαντική εποχή που αναδεικνύει την θηλυκότητας της γυναίκας.


BOHO STYLE ΜΟΝΟΠΕΤΡΟ

Το boho style είναι ότι πιο chic επιλογή της μόδας τα τελευταία χρόνια. Αν η κοπέλα σου συνηθίζει να φοράει πολλά δαχτυλίδια μαζί τότε σίγουρα είσαι στο σωστό δρόμο.

Το μυστικό για την τέλεια επιλογή είναι ότι δεν χρειάζεται κόπος αλλά τρόπος......

GOOD LUCK!!!



40 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Comments


bottom of page