top of page

Πόσος χρόνος χρειάζεται για να προγραμματίσετε έναν γάμο;


γάμος-πλάνο-προγραμματισμός

Μπορείτε να προγραμματίσετε έναν γάμο σε μόλις δύο ημέρες ή έως δύο χρόνια. Όμως υπάρχει ένα "γλυκό" σημείο ανάλογα με το τι σχεδιάζετε. To team του My Dreamful Wedding σας βοηθάει να κατατοπιστείτε για το ιδανικό χρονικό πλαίσιο γάμου.


«Τα περισσότερα ζευγάρια χρειάζονται περίπου ένα χρόνο για να προγραμματίσουν το γάμο τους. Δώδεκα έως δεκατέσσερις μήνες είναι αρκετά τυπικό, αλλά μερικά ζευγάρια θα διαρκέσουν 18 μήνες ή για δύο χρόνια, ενώ άλλα απλά θέλουν να το κάνουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Αν είστε ο τύπος του ατόμου που θέλει να μπορεί να σχεδιάζει κάθε τελευταία λεπτομέρεια ακριβώς όπως το θέλετε, πιθανώς θα συνιστούσα δώδεκα έως δεκαέξι μήνες." λέει ο Darcy Allen.

Σύμφωνα με την έρευνά μας για 4.000+ ζευγάρια, κατά μέσο όρο μπορεί να μην αρχίσουν να προγραμματίζουν τον γάμο τους αμέσως αλλά μπορούμε να υποθέσουμε ότι τα περισσότερα ζευγάρια περνούν περισσότερο από ένα χρόνο προγραμματισμού.

"Αν θέλετε να έχετε τις περισσότερες διαθέσιμες επιλογές και έχετε κολλήσει σε μια συγκεκριμένη σεζόν ή τοποθεσία για το γάμο σας, ένας χρόνος προγραμματισμού είναι πραγματικά το "γλυκό" σημείο", λέει ο Darcy.

Σε αυτό το σημείο, είναι πιθανό να μπορείτε να κάνετε κράτηση για τον χώρο του party που θέλετε και θα έχετε περισσότερες επιλογές και στις ημερομηνίες. Όμως, μπορείτε να προγραμματίσετε έναν γάμο πολύ πιο γρήγορα από αυτόν εάν είστε ευέλικτοι και ρεαλιστικοί στην προσέγγισή σας.

Οι περισσότεροι επιχειρηματίες λαμβάνουν κρατήσεις έως και δύο χρόνια και φυσικά, η διαθεσιμότητά τους μειώνεται καθώς πλησιάζουν οι ημερομηνίες.

γάμος-πλάνο-προγραμματισμός

Πότε πρέπει να κλείσετε τους βασικούς προμηθευτές γάμου σας;

Δεν θέλετε να κλείσετε τους προμηθευτές σας τόσο πολύ νωρίτερα, ώστε να μην είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε τον προγραμματισμό του γάμου σας, αλλά επίσης δεν θέλετε να περιμένετε τόσο πολύ που τα ημερολόγιά τους είναι πολύ γεμάτα.

Σε γενικές γραμμές, συμβουλεύουμε τα ζευγάρια μας να κλειδώσουν τους βασικούς πωλητές τους μόλις επιλέξουν και ημερομηνίες. Χωρίς αυτές τις σημαντικές πληροφορίες, θα είναι δύσκολο να κλείσετε κανέναν προμηθευτή.


Μπορείτε να προγραμματίσετε έναν γάμο σε λιγότερο από ένα χρόνο;

Είναι απολύτως δυνατό να προγραμματίσετε έναν γάμο σε λιγότερο από ένα χρόνο. Λάβετε υπόψη ότι οι περισσότεροι προμηθευτές βρίσκονται στο πιο πολυσύχναστο επίπεδο ερευνών τους περίπου 10-14 μήνες πριν από οποιαδήποτε δεδομένη γαμήλια περίοδο. Έτσι, εάν ελπίζετε να προγραμματίσετε έναν γάμο σε οκτώ μήνες σε ένα σαββατοκύριακο αιχμής, ίσως χρειαστεί να είστε πιο ευέλικτοι με τις επιλογές του χώρου και των προμηθευτών σας ή να επανεξετάσετε την ημερομηνία σας.


Μπορείτε να προγραμματίσετε έναν γάμο σε έξι μήνες;

Ναι, είναι δυνατόν να προγραμματίσετε έναν γάμο σε έξι μήνες ή λιγότερο. Στην πραγματικότητα, αυτή είναι μια εξαιρετική επιλογή για ζευγάρια που πάσχουν από κόπωση αποφάσεων και επιλογές υπερφόρτωσης. Όσο λιγότερος χρόνος πρέπει να σχεδιάσετε, τόσο περισσότερα κίνητρα θα πρέπει να αερίζετε τις αποφάσεις γρήγορα και αποτελεσματικά.

Το μειονέκτημα του προγραμματισμού ενός γάμου σε σύντομο χρονικό διάστημα μικρότερο των έξι μηνών είναι ότι πιθανότατα θα αντιμετωπίσετε περιορισμένη διαθεσιμότητα χώρων και προμηθευτών, ειδικά για τις γαμήλιες ημερομηνίες του Σαββατοκύριακου. Επίσης, πιθανότατα θα επιβαρύνεστε με χρεώσεις της τελευταίας στιγμής που διαφορετικά δεν θα μπορούσατε να έχετε (ειδικά για πράγματα όπως το νυφικό σας και την ενδυμασία των παράνυμφων).


Ποιο είναι το μικρότερο χρονικό διάστημα που χρειάζεστε για να προγραμματίσετε έναν γάμο;

Εάν είναι απλώς μια στιγμή στο δημαρχείο για τους δυο σας, δεν υπάρχει κανένας λόγος που δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό. Εάν επιθυμείτε να συμπεριλάβετε φίλους και συγγενείς και να φιλοξενήσετε τον γάμο σας σε έναν χώρο με έναν επαγγελματία φωτογράφο, διάσημο μουσικό και όλους τους άλλους βασικούς προμηθευτές, τουλάχιστον τρεις μήνες είναι πιθανώς ένα πιο λογικό χρονικό διάστημα για να το προγραμματίσετε.

γάμος-πλάνο-προγραμματισμός

47 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

コメント


bottom of page