top of page
  • Εικόνα συγγραφέαLiLi

5 tips για το γαμπριάτικο κοστούμι σας.


1. Πότε είναι η κατάλληλη στιγμή να διαλέξω κοστούμι?

Μια από τις δημοφιλείς ερωτήσεις που μας κάνουν οι μελλοντικοί γαμπροί είναι πόσο σύντομα πριν από το γάμο πρέπει να διαλέξουν το κοστούμι τους? Η απάντηση είναι ότι εξαρτάται. Για παράδειγμα, θα νοικιάσετε ή θα αγοράσετε το κοστούμι σας? Παντρεύεσαι εδώ ή στο εξωτερικό? Ψάχνετε κάτι ασυνήθιστο? Το blog μας mydreamfulwedding θα σας συνιστούσε να κάνετε μία μικρή έρευνα αγοράς στο διαδύκτιο ή σε περιοδικά. Το επόμενο βήμα είναι να πάτε και να επισκεφθείτε αξιόπιστα μαγαζιά που ειδικεύονται σε γαμπριάτικα κοστούμια. Σε πιο χρονικό διάστημα θα σας προτείναμε το δεύτερο βήμα? Μάλλον μεταξύ 2-3 μηνών. Μπορεί για κάποιους να ακούγεται υπερβολικό και να αγοράσετε ή να νοικιάσετε ένα κοστούμι σε μία μέρα, αλλά θα σας συμβουλεύαμε να πάρετε το χρόνο σας με αυτό και να βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει την καλύτερη επιλογή για την μεγάλη σας μέρα.


2. Ενοικίαση ή αγορά?

Τα τελευταία χρόνια η τάση να αγοράσετε το δικό σας γαμπριάτικο κοστούμι έχει πραγματικά απογειωθεί και είναι σήμερα τόσο δημοφιλής από την ενοικίαση κοστουμιού. Υπάρχουν πολλοί λόγοι γι' αυτό. Στυλ, τιμή, η επιλογή να το φορέσετε ξανά μετά τη μεγάλη μέρα σας και φυσικά ο συναισθηματικός λόγος. Υπάρχουν, ωστόσο, μερικές εξαιρέσεις στον κανόνα. Τα παραδοσιακά γαμπριάτικα κοστούμια συνήθως ενοικιάζονται μόνο καθώς κυριολεκτικά είναι άχρηστα μετά τον γάμο. Επίσης μερικές φορές επιλέγουν να νοικιάσουν κοστούμι για το υπόλοιπο του γαμήλιου πάρτι. Οπότε αυτό εξαρτάται από

εσάς πως έχετε στο μυαλό σας να το κάνετε. Κάθε επιλογή είναι σωστή και διαθέσιμη για εσάς, οπότε πηγαίνοντας πίσω στο πρώτο βήμα βάλτε τα θεμέλια νωρίς, ρίξτε μια ματιά σε όλες τις επιλογές σας ώστε να μπορέσετε να επιμεληθείτε την τέλεια επιλογή γαμπριάτικου κοστουμιού.










3. Πόσα πρέπει να ξοδέψω για το γαμπριάτικο κοστούμι μου?

Ο καθένας έχει τους δικούς του προϋπολογισμούς. Οπότε αυτή είναι μια προσωπική ερώτηση που θα πρέπει να το συζητήσετε μεταξύ σας. Το καλό είναι ότι πλέον υπάρχουν άπειρες επιλογές με στυλ, σχέδια, υφάσματα σε όλες τις τιμές, οπότε η συμβουλή μας είναι να τα κοιτάξετε όλα. Πάρτε τον χρόνο σας για να αποφασίσετε σε τι αισθάνεστε άνετα και αν ξεπεράσετε λίγο το όριο, γιατί όχι? Παντρεύεσαι μόνο μία φορά!


4. Τι χρώμα, στυλ, γραμμή μου ταιριάζει?

Όπως αναφέραμε και πριν υπάρχουν άπειρες επιλογές. Μπορείτε λίγο πολύ να πάτε με όποιο τρόπο θέλετε με το χρώμα του κοστουμιού σας. Αν και για να μην σας αγχώνει σε όλα τα καταστήματα για γαμπριάτικα κοστουμιού υπάρχουν ειδικοί που μπορούν να χωρέσουν σε οποιονδήποτε άνθρωπο ακριβώς με τον τρόπο που θέλει το κοστούμι του να ταιριάζει. Θα ακούσουν τις ιδέες σας, θα σας συμβουλέψουν για τους χρωματικούς συνδυασμούς και πως να επιμελούνται ολόκληρο το πακέτο ώστε να φαίνεται εκπληκτικό. Θα σας προσαρμόσουν το κοστούμι και θα σας συμβουλεύσουν εάν αισθάνονται ότι κάτι δεν σας ταιριάζει. Τέλος, θα διασφαλίσουν ότι όλα είναι 100% τέλεια!


5. Πως μπορώ να αποκτήσω αξεσουάρ?

Υπάρχουν μερικές βασικές εκτιμήσεις όταν πρόκειται για αξεσουάρ του γαμήλιου κοστουμιού σας. Οι γραβάτες, τα γιλέκα, τα μανικετόκουμπα και οι καρφίτσες γραβάτας θα πρέπει, κατά τη γνώμη μας, να αποτελούν μέρος της συζήτησης όπου όλα τα παραπάνω αποτελούν και το κερασάκι στην κορυφή όταν πρόκειται για την μεγάλη ημέρα. Ωστόσο, η βασική συμβουλή μας είναι να διαλέξετε ένα πολύ ωραίο ζευγάρι δερμάτινα παπούτσια και μια αντίστοιχη δερμάτινη ζώνη. Όταν αυτά τα δύο αξεσουάρ ταράζονται σωστά απογειώνει το σύνολο. Η μόνη προσθήκη σε αυτό είναι κάλτσες.




32 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Comments


bottom of page