top of page
  • Εικόνα συγγραφέαAntigoni

Brioni, an Italian Menswear

Στο τέλος του Β' Παγκόσμιου Πολέμου στη Ρώμη δημιουργείται ο οίκος Brioni. Ένας οίκος υψηλής ραπτικής με εξειδίκευση στα αντρικά ενδύματα. Οι δημιουργοί του είναι ο καταξιωμένος ράπτης Nazareno Fonticoli και ο συνεργάτης του Gaetano Savini. Σε μικρό χρονικό διάστημα από την ίδρυσή του ο οίκος έντυνε πρωταγωνιστές ταινιών, επιχειρηματίες και άλλες πολλές γνωστές προσωπικότητες.

BradPiit

Το Ιταλικό στυλ και η φινέτσα έχει ταξιδέψει από άκρη σε άκρη του πλανήτη. Η αποστολή του οίκου να ικανοποιεί πλήρως τις απαιτήσεις του κάθε πελάτη και τον κάθε πιστό του ακόλουθό του ως προς την άψογη εφαρμογή των ενδυμάτων.


Ο οίκος διαθέτει περισσότερα από 800 σπάνια, μοναδικά, παραδοσιακά, κλασικά, κομψά υφάσματα. Αυτά περιλαμβάνουν μια ευρεία γκάμα από light cashmere, cashmere και εξαιρετικά μάλλινα υλικά, διαθέσιμα σε μια τεράστια ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων.

Η πρώτη τους επίδειξη μόδας πραγματοποιήθηκε το 1952 στο Αναγεννησιακό παλάτι Pitti στη Φλωρεντία της Ιταλίας.


"Μάρκα Πολυτελούς Ένδυσης" των πιο διάσημων ανδρών στην Αμερική το 2007 και το 2011 ονομάστηκε ο οίκος Brioni από το Luxury Institute τις Νέας Υόρκης.


Η νέα συλλογή Brioni Spring / Summer 2021 χαρίζει μια χαλαρή κομψότητα, εισάγοντας απαλότητα και λεπτότητα στη προσαρμογή. Η υπογραφή Brioni της ελαφρότητας στην προσαρμογή υπογραμμίζεται σε όλη τη συλλογή, ιδίως στις σιλουέτες που αγκαλιάζουν κομψά το σώμα, παρέχοντας μια χαλαρή αλλά άψογη εφαρμογή.

Τα κουστούμια, πουκάμισα, accessories του οίκου Brioni μπορείτε να τα βρείτε στο καταστήματα Ritzi

Διεύθυνση: Κανάρη 17 &, Σόλωνος 1, Αθήνα 106 71 Τηλέφωνο: 21 0339 0180 e-mail: info@ritzi.gr

Και φυσικά online στο επίσημο site

facebook: brioni.official instagram: brioni_official

*content & images by brioni



27 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Comments


bottom of page