top of page

Tips για τη νυφούλα του καλοκαιριού!

Έγινε ενημέρωση: 16 Ιουν 2021



καλοκαιρινός γάμος

Είναι πολύ όμορφο να οργανώνεις το γάμο σου το καλοκαίρι! Διαφωνείς? Εάν σκέφτεσαι τη ζέστη και τον ήλιο που σε εξαντλούν, η ομάδα μας My dreamful wedding έχει μερικά tips για να σε κάνουμε να το ξανασκεφτείς και να οργανώσεις το γάμο σου το καλοκαιράκι εάν σου αρέσει αυτή η εποχή!


1) Διάλεξε ένα αέρινο / ανάλαφρο νυφικό

Διάλεξε ένα νυφικό από ύφασμα ή διάφορα ανάλαφρα υφάσματα και απόκλεισε νυφικά-τούρτα ή στενά και γενικότερα τα "βαρύ" νυφικά. Διάλεξε ένα με ανοιχτή πλάτη και κοψίματα. Σκέψου και το κοντό νυφικό ένα σου αρέσει και είναι στο στυλ σου. Έτσι δεν θα σε επηρεάσει καθόλου η ζέστη.

καλοκαιρινός γάμος

2) Καλοκαιρινό μακιγιάζ

Το καλοκαίρι δεν θέλουμε πολλά πολλά στο μακιγιάζ. Μείνε μακριά από τα βαρύ μακιγιάζ, σκιές και μολύβια και επίλεξε αδιάβροχο μακιγιάζ, σε γήινες αποχρώσεις και φυσικά highlighter. Κράτησε τη φυσική σου ομορφιά και απλά τόνισε κάποια σημεία του προσώπου σου, πχ μάτια ή χείλια.


καλοκαιρινός γάμος

3) Καλοκαιρινό χτένισμα

Το ανέμελο look εντυπωσιάζει πάντα! Μπούκλες, σαν να έχεις βγει μόλις από την θάλασσα, χαλαρές πλεξούδες ή πλεξούδα σαν στεφανάκι θα είναι υπέροχο για εσένα!


καλοκαιρινός γάμος

4) Κράτησε τον οργανισμό σας ενυδατωμένο

Το άγχος της ημέρας σας κάνει να ξεχνάτε να ενυδατώνετε τον οργανισμό σας που είναι απαραίτητο όπως πάντα! Θυμήσου να έχεις προνοήσει για το νερό και τα δροσιστικά drinks, να είναι άφθονα και προσβάσιμα τόσο κατά την διάρκεια της τελετής όσο και μετά στην δεξίωση ή στο νυφικό τραπέζι. Και για εσένα αλλά και για τους καλεσμένους. Θα το εκτιμήσουν!


καλοκαιρινός γάμος


5) Φυσικές σκιές από δέντρα

Πριν οργανώσετε τον καλοκαιρινό σας γάμο, σκεφτείτε και τους καλεσμένους σας. Ανάλογα την ώρα και το μέρος του μυστηρίου δείτε ακριβώς που υπάρχει δυνατότητα να δημιουργηθούν σκιές είτε μέσω των δέντρων που ενδέχεται να υπάρχουν στον χώρο, είτε μέσω κάποιων ομπρελών / πανιών που μπορείτε να τοποθετήσετε με την βοήθεια ειδικών. Δεν θέλετε με τίποτα να χαλάσει τη διάθεση των καλεσμένων σας η ζέστη αλλά ούτε και την δική σας! Η δροσιά των δέντρων θα φροντίσουν για εσάς!

καλοκαιρινός γάμος

11 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Comments


bottom of page