top of page

Ιδέες χρωμάτων για τον φθινοπωρινό σας γάμο


Το φθινόπωρο είναι μια εξαιρετικά δημοφιλής περίοδος γάμου και για καλό λόγο: ο καιρός είναι ζεστός αλλά και δροσερός, οι επισκέπτες μπορούν άνετα να απολαύσουν τα φύλλα να πέφτουν για να κάνουν το τέλειο σκηνικό των φθινοπωρινής γαμήλιας τελετής!

Εάν σχεδιάζετε έναν φθινοπωρινό γάμο, οι πιθανότητες είναι ότι έχετε ήδη τα ιδανικά χρώματα γάμου του φθινοπώρου κατά νου. Για όσους εξακολουθούν να σχεδιάζουν, ωστόσο, έχουμε συγκεντρώσει μερικά από τις καλύτερες ιδέες γάμου για να δημιουργήσετε ένα συνδυασμό χρωμάτων γάμου, να οργανώσετε το γαμήλιο πάρτι σας και να επιλέξετε έναν τέλειο συνδυασμό για τη μεγάλη σας μέρα!


Δείτε τους αγαπημένους μας συνδυασμούς χρωμάτων για τον γάμο για να αποκτήσετε έμπνευση την ημέρα του φθινοπωρινού σας γάμου. Αυτά τα φθινοπωρινά χρώματα γάμου είναι βέβαιο ότι θα φαίνονται όμορφα σε ένα φθινοπωρινό σκηνικό. Προσφέρουμε χρωματικούς συνδυασμούς, αλλά μη διστάσετε να πάρετε οποιεσδήποτε ιδέες από τη λίστα μας και να αναμίξετε και να ταιριάξετε!



Μπορντό λεπτομέρειες

Το μπορντό είναι ένα εξαιρετικό χρώμα για την περίοδο του φθινοπώρου! Ακόμα και όταν ο καιρός είναι ακόμα ζεστός, ένα βαθύ κόκκινο φαίνεται όμορφο το φθινόπωρο. Συνδυάστε ένα σκούρο κόκκινο με λεπτομέρειες από χρυσό ή να είστε τολμηροί μπορείτε να προσθέστε και άλλα χρώματα.



Συνδυασμός σκούρο πράσινο με ροζ λεπτομέρειες

Το Φθινόπωρο είναι μια εξαιρετική στιγμή για έναν υπαίθριο γάμο καθιστώντας εύκολο να αγκαλιάσετε το πράσινο γύρω σας! Ένα σκούρο, σμαραγδένιο πράσινο είναι ένα υπέροχο φθινοπωρινό χρώμα και φαίνεται όμορφο με ανοιχτές ροζ πινελιές. Αν το ροζ είναι περισσότερο το χρώμα σας, προσθέστε σκούρες πράσινες πινελιές ή φυσικές αποχρώσεις από φύλλα ως μέρος της διακόσμησης.



Μουσταρδί με φυσικές πράσινες λεπτομέρειες

Το μουσταρδί είναι μια καυτή τάση αυτή τη στιγμή, αλλά εξακολουθεί να κάνει μια διαχρονική εμφάνιση σε έναν φθινοπωρινό γάμο. Τα πιο σκούρα κίτρινα φαίνονται υπέροχα με φυσικά πράσινα λουλούδια ή φύλλα ελιάς σε έναν φθινοπωρινό γάμο.


12 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Comments


bottom of page