top of page

3 Tάσεις φθινοπωρινών νυφικών 2021 που πρέπει να γνωρίζεις !


thinoporina nifika

Όπως συμβαίνει συνήθως, αυτή η σεζόν έφερε μαζί της μια σειρά από νέες τάσεις. Για την ακρίβεια 3! Από μεγάλους φιόγκους, σε μέτρια φορέματα με γυμνές πλάτες και ώμους διακοσμημένους με κορδέλες, η φετινή τάση των νυφικών αποτύπωσε το τρέχον κλίμα! Δηλαδή την απλότητα που συνδέεται με τους μικρούς γάμους και την ευελιξία που οι νύφες επιθυμούν, ενώ μας προσφέρει μια πραγματικά κομψή εμπειρία.



thinoporina nifika

Shoulder Capes

Αν περιμένετε με αγωνία να δείτε το νυφικό της πριγκίπισσας Νταϊάνα στην επόμενη σεζόν του The Crown, σκεφτείτε αυτή την τάση για εσάς. Ονομάστε το shoulder cape, τα νυφικά ήρθαν διακοσμημένα με μακριά σκέλη υφάσματος που συνδέονται στους ώμους, δίνοντας στις νύφες μια βασιλική επιλογή που είναι ελαφρύτερη στον ώμο.


Backless

Γυμνές πλάτες έχουν φορεθεί τις τελευταίες σεζόν, αλλά αυτή η σειρά από φορέματα το έκανε ακόμα πιο σαφές. Διαφορετικά κλασικά μακρυμάνικα φορέματα, δίνουν μια απροσδόκητη λάμψη του δέρματος όταν φωτογραφήθηκαν από διαφορετική γωνία, για μια λήψη σε αποπνικτικό ντύσιμο που αισθάνθηκε τόσο μοντέρνο, όσο και σεμνό.

thinoporina nifika


Maxi Bows

Μια άλλη εκδοχή του "μαξιμαλισμού" ήρθε με τη μορφή μεγαλύτερων φιόγκων. Στολίζοντας τις πλάτες, τους ώμους και την μέση, οι βασιλικοί φιόγκοι μπήκαν στις συλλογές των φθινοπωρινών τάσεων.


17 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Comentários


bottom of page