top of page

Tι να φορέσετε σε ένα φθινοπωρινό γάμο / φθινοπωρινά ρούχα γάμου

Εάν είστε καλεσμένοι σε έναν φθινοπωρινό γάμο, μην αγχώνεστε καθώς υπάρχουν άπειρες επιλογές για την επιλογή του ντυσίματος σας. Κοιτάξτε τη φύση και εμπνευστείτε από όλα τα υπέροχα χρώματα. Το καφέ, τα κόκκινα και τα πολύχρωμα χρώματα είναι όλα υπέροχα να τα συνδυάσεις για τους γάμους του φθινοπώρου.

Για γάμους στις αρχές του φθινοπώρου προτιμήστε σατέν, μετάξι και λαμπερά κοσμήματα σε πολύχρωμους τόνους. Τα υφάσματα αλλάζουν σε βελούδινα με χάντρες και ζακάρ προς το τέλος του φθινοπώρου. Δαντέλα ή midi φορέματα είναι μια τρέχουσα τάση. Οι φθινοπωρινοί γάμοι είναι η τέλεια στιγμή για να φορέσετε τα υφάσματα του φθινοπώρου.

Αν προτιμάτε να φορέσετε φορέματα, τότε το Midi Length, είτε σε γραμμή Α είτε σε pencil, θα ήταν το μήκος που πρέπει να αναζητήσετε. Τα Μίνι φόρεμα φυσικά είναι μια καλή επιλογή αν το συνδυάσετε με παχύ καλσόν και Maxi μήκος (κατά την προσωπική μας άποψη) είναι για τις παράνυφους. Το γυναικείο κοστούμι είναι επίσης μια καλή επιλογή που θα μπορούσατε να φορέσετε σε μία total white απόχρωση, ακόμη και σε κόκκινη.



89 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Comments


bottom of page