top of page
  • Εικόνα συγγραφέαNineta

Ιδέες για να στολίσετε τις γαμήλιες φωτογραφίες, στο σπίτι σας

Η φωτογράφιση του γάμου σας, αφορά την αφήγηση της ιστορίας αγάπης σας και είναι ο απόλυτος τρόπος να ξαναζείτε την ημέρα του γάμου σας. Παρακάτω θα δούμε σε ποιες γωνιές του σπιτιού σας μπορείτε να διακοσμήσετε τις φωτογραφίες σας. Εδώ είναι οι αγαπημένες μας ιδέες.


(κάντε κλικ στις ακόλουθες φωτογραφίες για περισσότερα)


ΚΑΜΒΑΣ


Ένας όμορφος τρόπος για τις αγαπημένες σας φωτογραφίες γάμου είναι να τις εκτυπώσετε σε καμβά. Στο My Ikona μπορείτε να βρείτε πολλές ιδέες και ειδικά τώρα υπάρχει έκπτωση 70% όπως φαίνεται και στην φωτογραφία παρακάτω




ΚΟΛΑΖ


Η δημιουργία ενός κολάζ με μια ποικιλία φωτογραφιών γάμου είναι ένας άλλος ρομαντικός τρόπος εμφάνισης των εικόνων σας.






ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ


Μια άλλη εξαιρετική ιδέα είναι να βλέπετε μερικές από τις πιο αγαπημένες σας αναμνήσεις του γάμου σας όλο το χρόνο. Κάθε μήνα θα μπορείτε να κοιτάτε τις όμορφες αναμνήσεις με αγάπη. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για την δημιουργία του ημερολόγιο του γάμου σας, αλλά ότι και να διαλέξετε θα φανεί καταπληκτικό στο σπίτι ή στο γραφείο σας. Η τέλεια απόσπαση προσοχής!



PHOTOBOOK


Το photobook είναι ένα προσωποποιημένο άλμπουμ φωτογραφιών, εκτυπωμένο σε υψηλής ποιότητας τυπογραφικό ή φωτογραφικό χαρτί.

Επιλέξτε τύπο, μέγεθος & διάταξη. Στη συνέχεια τοποθετήστε τις αγαπημένες σας φωτογραφίες ώστε να κάνετε εύκολα & γρήγορα κάθε σελίδα ξεχωριστή!


Ανεξάρτητα από το στυλ διακόσμησης σπιτιού που έχετε, υπάρχουν πολλές ρομαντικές ιδέες για την εμφάνιση των αγαπημένων σας φωτογραφιών γάμου. Στη σύγχρονη εποχή, οι περισσότερες φωτογραφίες μας ζουν σε ψηφιακό χώρο, σε τηλέφωνα ή υπολογιστές μας. Οι φωτογραφίες του γάμου σας θα πρέπει να έχουν μια πιο κεντρική θέση στο σπίτι σας. Με λίγη δημιουργικότητα και προσωπική πινελιά, μπορείτε να εμφανίσετε τις αναμνήσεις του γάμου σας με πιο μοναδικούς τρόπους από το κλασικό. Δείξτε την εκπληκτική φωτογράφιση του γάμου σας τόσο σε εσάς τους ίδιους αλλά και στους επισκέπτες σας.


Περισσότερα στο :




39 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Comments


bottom of page