top of page

Συζητήστε για τον προϋπολογισμό του γάμου σας


wedding-budget

Ο προγραμματισμός ενός προϋπολογισμού γάμου ξεκινά πάντα με μια σειρά συνομιλιών, όχι μόνο με τον σύντροφό σας, αλλά και με τις οικογένειές σας. Να τι πρέπει να γνωρίζετε προτού ξεκινήσετε!

Κανένα ζευγάρι στην ιστορία του σχεδιασμού ενός γάμου δεν ήταν ενθουσιασμένο για να προγραμματίσει τον προϋπολογισμό του γάμου τους. Δεν είναι όμως κάτι. Η ομάδα του My Dreamful Wedding σας δίνει ιδέες για τα σωστά βήματα!


Συνομιλία με τον σύντροφό σας

Η πρώτη συζήτηση για τον προϋπολογισμό του γάμου σας είναι η συνομιλία που θα έχετε ως ζευγάρι. Αυτό είναι δύσκολο για πολλά ζευγάρια, αλλά το καταλαβαίνετε. Μπορείτε να ξεκινήσετε μιλώντας με αυτό που θέλετε να διοργανώσετε για τον γάμο σας μετά από αυτήν τη συζήτηση με περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το τι είστε διατεθειμένοι και σε θέση να ξοδέψετε.

Θα είναι ο μεγάλος γάμος μας ή θα προτιμούσαμε κάτι οικείο;

Θα είναι στην Αττική ή να σκεφτούμε έναν γάμο εκτός ή σε νησί;

Ποια είναι τα τρία πιο σημαντικά στοιχεία του γάμου μας;

Μπορούμε να πληρώσουμε μόνοι μας για το γάμο;

Εάν όχι, ποιος πιστεύουμε ότι μπορεί λογικά να συνεισφέρει στον προϋπολογισμό του γάμου μας;

Πρέπει να εξετάσουμε μια μεγαλύτερη δέσμευση, ώστε να μπορούμε να αποθηκεύσουμε στρατηγικά τα χρήματα για το γάμο μας;

Πώς θα επηρεάσει η εξοικονόμηση για το γάμο μας άλλα πράγματα;

Οι γονείς μας ανέφεραν κάτι σχετικά με τη συνεισφορά στον προϋπολογισμό του γάμου μας;

Πώς πρέπει να προσεγγίσουμε τις οικογένειές μας σχετικά με τη συνεισφορά στον προϋπολογισμό του γάμου μας;

Συνομιλία με τους γονείς, τους παππούδες και γιαγιάδες ή άλλους συνεισφέροντες

Πολλά ζευγάρια δέχονται βοήθεια με τον προϋπολογισμό του γάμου τους από τους γονείς, τους παππούδες και τους άλλους στενούς συγγενείς τους. Εάν είστε σε θέση να το κάνετε, είναι σημαντικό να έχετε σαφή επικοινωνία μαζί τους καθ' όλη τη διαδικασία σχεδιασμού του γάμου, ώστε να γνωρίζετε ότι βρίσκεστε στην ίδια σελίδα για την έκταση των συνεισφορών τους και για το πόσο εμπλέκονται.


Επανεξετάστε την πρώτη σας συνομιλία για τον προϋπολογισμό του γάμου ως ζευγάρι

Τώρα που έχετε μια ιδέα για τα συνολικά κεφάλαια που θα πρέπει να διαθέσετε στον προϋπολογισμό του γάμου σας, ήρθε η ώρα να κάνετε τον έξυπνο σχεδιασμό για το πώς θα δώσετε προτεραιότητα σε κάθε κατηγορία γάμου. Επιστρέψτε στα αρχικά σας σχέδια για την ατμόσφαιρα του γάμου σας και ανακαλύψτε ποια είναι η πιο αναλυτική έκδοση που μοιάζει τώρα που ξέρετε ποια είναι η πραγματικότητα του προϋπολογισμού σας.

Από εδώ, μπορείτε να αρχίσετε να συλλέγετε ιδέες σχετικά με τα στοιχεία του γάμου σας που είναι πιο σημαντικά για τον καθένα ξεχωριστά και ως ζευγάρι.

wedding-budget

19 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Commentaires


bottom of page