top of page

Οι συλλογές της Galia Lahav για το 2022

Τα μανίκια, η περίπλοκη χειροποίητη δαντέλα και η γραμμή του νυφικού που αγκαλιάζει όλες τις σωστές καμπύλες είναι το σήμα κατατεθέν των ανοιξιάτικων καλοκαιρινών συλλογών της Galia Lahav για το καλοκαίρι του 2022.

Από το διάσημο ισραηλινό δίδυμο Galia Lahav και Sharon Sever έρχονται δύο ολοκαίνουργιες συλλογές για τη σύγχρονη φινετσάτη νύφη.

Do Not Disturb είναι το όνομα της νεότερης σειράς υψηλής ραπτικής της Galia Lahav με 15 νυφικά σχέδια που αξίζουν και προκαλούν ρομαντισμό, φινέτσα και κομψότητα.

Το όραμα του Lahav και του Sever για το Do Not Disturb έρχεται σε μια εποχή όπου οι νύφες σε όλο τον κόσμο λαχταρούν να ταξιδέψουν, να επιδοθούν και να τις απολογηθούν.

"Είναι όλα στο όνομα" Λέει η σχεδιάστρια της Galia Lahav Sharon Sever για το νόημα πίσω από το "Μην ενοχλείτε". "Είναι μια προσωπική στιγμή. Είστε ελεύθερες να κάνετε ό, τι θέλετε και έχετε κάθε δικαίωμα να το κάνετε αυτή είναι η ατμόσφαιρα ολόκληρης της συλλογής."

Το Urban Love Story από την άλλη πλευρά είναι η προσθήκη της φετινής σεζόν στην ετικέτα GALA της Galia Lahav η πιο προσιτή αλλά όχι λιγότερο όμορφη συλλογή κατά παραγγελία.

Αυτή η συλλογή είναι εμπνευσμένη από την αίγλη, τη ζωντάνια και το στυλ των πόλεων σε όλο τον κόσμο, ο επικεφαλής σχεδιαστής Sever δηλώνει: «Είμαι πολύ εμπνευσμένος από τη ζωή στη νέα πραγματικότητα, η οποία έχει σημαντικό αντίκτυπο στα σχέδια από κάθε άποψη».

Λατρεύουμε απόλυτα κάθε κομμάτι στις δύο νέες συλλογές της Galia Lahav. Μας κάνει να αναρωτιόμαστε, ποιο νυφικό να διαλέξεις;


34 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

留言


bottom of page