top of page
  • Εικόνα συγγραφέαAntigoni

Σχεδιάζοντας το προσκλητήριο του γάμου σας

Έγινε ενημέρωση: 28 Ιαν 2021

Σε αυτό το άρθρο θα μιλήσουμε για το τι πρέπει να προσέξετε στο σχεδιασμό του προσκλητηρίου σας. Σκεφτείτε ότι πολλοί θα μάθουν για το γάμο σας από το προσκλητήριο, οπότε ας ξεκινήσουμε!


Θεματολογία

Αρχικά το θέμα του προσκλητηρίου θα πρέπει να συμβαδίζει απόλυτα με το θέμα του γάμου σας, για παράδειγμα ένας ροκ γάμος μπορεί να έχει για προσκλητήριο που μοιάζει με εισιτήριο μιας συναυλίας. Για να διαλέξετε θέμα γάμου διαβάστε το άρθρο μας εδώ.


Προσφώνηση Η προσφώνηση αναγράφεται στο φάκελο και δοκιμάστε το μόνο εάν κάνετε καλά γράμματα, διαφορετικά ζητήστε τη βοήθεια κάποιου φίλου που να είναι καλλιγράφος.

Απαραίτητα Στοιχεία

· Τα ονόματά σας

· Την ημερομηνία και την ώρα του γάμου σας

· Την εκκλησία ή το δημαρχείο που θα τελεστεί ο γάμος

· Τις οικογένειες

· Τους κουμπάρους

· Γενικές πληροφορίες για τη δεξίωση, για παράδειγμα αν ακολουθήσει κάποιο γλέντι και που


Εάν όσους καλέσετε στην εκκλησία/δημαρχείο ακολουθήσουν και στο τραπέζι μπορείτε στο ίδιο προσκλητήριο να αναφέρετε τις γενικές πληροφορίες για τη δεξίωση. Διαφορετικά εάν καλέσετε περισσότερους στην εκκλησία/δημαρχείο και λιγότερους στο τραπέζι, θα πρέπει να τυπωθεί μία έξτρα καρτούλα μόνο για αυτούς που θα ακολουθήσουν στη δεξίωση.


Ποιότητα & Κόστος

Η ποιότητα του χαρτιού θα επηρεάσει και το κόστος όπως καταλαβαίνετε. Ένα συμπαγές και χοντρό χαρτί είναι σίγουρα πιο ακριβό αλλά πιο ιδιαίτερο για να το επιλέξετε στο προσκλητήριο σας. Τα έντονα χρώματα ανεβάζουν το κόστος του προσκλητηρίου όπως επίσης και τα διακοσμητικά στοιχεία δαντέλες, κορδέλες που όμως παράλληλα προσδίδουν ποιότητα. Εσείς διαλέγετε!


Σφραγίδα Προσκλητηρίου Αν θέλετε να πρωτοτυπήσετε στον τρόπο που θα σφραγίζεται το προσκλητήριο σας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποιο αποξηραμένο λουλούδι, κάποια κορδέλα ή βουλοκέρι που χρησιμοποιούν ορισμένοι.


Χρόνος Αποστολής

Περίπου δύο μήνες πριν το γάμο μπορείτε να στείλετε τα προσκλητήρια στους καλεσμένους σας.

Τρόπος Αποστολής

Μπορείτε να τα μοιράσετε εσείς οι ίδιοι χέρι με χέρι στους φίλους σας και στους συναδέλφους σας. Οι γονείς μπορούν να σας βοηθήσουν μοιράζοντας ορισμένα προσκλητήρια σε συγγενείς. Για τους πιο μακρινούς συγγενείς και φίλους αξίζει μία επίσκεψη στο ταχυδρομείο. Για τους μόνιμους κάτοικους του εξωτερικού μην αγχωθείτε, υπάρχει λύση και γι’ αυτό, μία ψηφιακή πρόσκληση που θα σταλεί μέσω e-mail θα τους κάνει να κλείσουν αεροπορικά εισιτήρια για εσάς!





Που να τυπώσετε τα προσκλητήρια σας

Και επειδή εμείς ποτέ δεν ξεμένουμε από φρέσκιες ιδέες ρίξτε μία ματιά στα παρακάτω για εσάς που επιθυμείτε έναν low budget γάμο μέχρι εσάς που θέλετε ένα γάμο υπερπαραγωγή!










71 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Commentaires


bottom of page